Darko Vojvodić, šef stručnog štaba FK Sloga iz Siminog Hana, tokom dana dobio je veliko pojačanje.U redove njegovog tima stigao je Jovo Kojić, stoper koji je jedan od najboljih na toj poziciji u Premijer ligi BiH u posljednjih nekoliko sezona.

– Mogu vam potvrditi da je Jovo Kojić naš igrač. Potpisao je ugovor na dvije godine i mogu reći da je on naš novi igrač.

Rekao nam je Vojvodić u razgovoru da se planira sa dolaskom još nekoliko igrača.

– Dovešćemo još nekoliko fudbalera, koji su sasvim sigurno ozbiljna fudbalska imena. Naše ambicije su visoke i svakako da imamo namjeru u narednim sezonama stvoriti ozbiljnog premijer ligaša. O tome svjedoči i podatak da su svi igrači koji dolaze potpisali ugovore na minimalno dvije godine. Moj ugovor je potpisan na tri godine, što jasno govori o tome da želimo da stvorimo jedan sistem i jedan ozbiljan klub.

Trener Sloge iz Siminog Hana rekao je da u svemu ima ogromnu podršku predsjednika Husića.

– Svima je poznato ko je Azmir Husić i o kakvom se gospodinu radi. U svakom smislu te riječi. Imam veliku podršku sa njegove strane, ambicije nam se poklapaju i siguran sam da ćemo u narednom periodu napraviti velike stvari za naš klub, rekao nam je na kraju razgovora Vojvodić.