XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

DarkoBc je postavio novu vest
Gredice šampioni područne lige Posavina

Dva  kola su ostala u Područnoj ligi, grupa Posavinia o da se odigraju do kraja prvenstva, al' stvari su tu davno postale jasne, Gredice će put "regije" a Sloboda iz Mrtvice se vraća u Opštinsku ligu PFS Brčko distrikta odakle je prošle godine na "mala vrata" i došla.

Gredice su tokom cijele godine bile na čelu tabele i izgleda da su se konačno odlučile na iskorak i takmičenje u Regionalnoj ligi, jer već godinama su bili u vrhu tabele, ali ih je nedostatak finansijskih sredstava kočio da naprave taj odlučujući korak.

 Kvalitet svakako posjeduju i uz par adekvatnih pojačanja sigurno će biti konkurentni ekipama iz regije Posavina, Semberija i Birač.

Na drugoj strani Sloboda iz Mrtvice je najmanje pokazala, tačnije nije pokazala ništa, dvije pobjede u 20 do sada odigranih kola nisu bile dovoljne za opstanak, tako da ćemo ih od sledeće godine ponovo gledati na terenima Opštinske lige Brčko distrikta.

Ostatak lige će u skladu sa svojim ambicijama i igračkim kadrom "odraditi" poslednja dva kola i otići na zasluženi odmor.

Na neki način svi su zadovoljni svojim učinkom i manje više plasmanom na tabeli, svi osim možda FK "Grčica" iz istoimenog naselja, naime ekipa Grčice je bila najaktivnija tokom cijele godine po pitanju dolazaka igrača i koja je napravila respektabilnu ekipu, igrala je Grčica krajnje promjenjivo i slavila na nakim teškim terenima, al' je isto tako prosipala bodove gdje se to od nje nije očekivalo. Nadamo se da će trener Tešić,  sledeće sezone "utegnuti" ekipu i da će konkurisati za sam vrh tabele.

 
Prikaži manje
Dva  kola su ostala u Područnoj ligi, grupa Posavinia o da se odigraju do kraja prvenstva, al' stvari su tu davno postale jasne, Gredice će put "regije" a Sloboda iz Mrtvice se vraća u Opštinsku ligu PFS Brčko distrikta odakle je prošle godine na "mala vrata" i došla. Gredice su tokom cijele godine bile na čelu tabele i izgleda da su se konačno odlučile na iskorak i takmičenje u...
Prikaži sve
0 0 pre 13 sati
MaidI je podelio utakmicu
0 0 juče
1 komentara
MaidI
.
juče 0 · 0
MilosJovic1 je podelio utakmicu
1 0 prekjuče
MilosJovic1 je ovo ocenio zelenim kartonom 
DarkoBc je postavio novu vest
Dvije Mladosti i Jugović vrebaju titulu

Prva opštinska liga PFS Brčko distrikta došla je do same završnice, tri ekipe i to Mladost iz Trnjaka, Jugović i Mladost iz Bogutovog  Sela su bodovno poravnate na tabeli i zadnjih 90 minuta odlučuje o tituli i plasmanu u Područnu ligu Posavine.

Jugović će ugostiti ekipu Slijepčevića i veliki je favorit u ovoj utakmici, ipak sve oči će ovo kolo biti uperene u Bogutovo Selo gdje se sastaju dvije Mladosti i od rezultata njihove utakmice zavisi konačan plasman na tabeli. Sve tri ekipe imaju neke svoje računice i vjeruju da će se baš one u nedelju oko 13 časova radovati plasmanu u viši rang.

Ko god od tri pomenute ekipe  prvi prođe kroz cilj može se reći mirne duše da je zasluženo, jer dugo se na terenima Brčko distrikta nije igrao ljepši i pošteniji fudbal, a kada se tako igra onda ni uzbuđenja ne može da fali.

Ole Sport Brčko distrikt, butik sportske opreme

Prikaži manje
Prva opštinska liga PFS Brčko distrikta došla je do same završnice, tri ekipe i to Mladost iz Trnjaka, Jugović i Mladost iz Bogutovog  Sela su bodovno poravnate na tabeli i zadnjih 90 minuta odlučuje o tituli i plasmanu u Područnu ligu Posavine. Jugović će ugostiti ekipu Slijepčevića i veliki je favorit u ovoj utakmici, ipak sve oči će ovo kolo biti uperene u Bogutovo Selo gdje se...
Prikaži sve
0 0 prekjuče
Dandy2105 je postavio sliku
0 0 pre 3 dana
Dandy2105 je postavio sliku
0 0 pre 3 dana
Poslednja slika
Dandy2105 pre 3 dana
Poslednji video
Administrator DC pre mesec dana