XS
SM
MD
LG
N.N. je postavio novu vest
Mladost izlazi iz krize

U 7. kolu Četvrte lige RS grupa Posavina, Mladost Lon;are gostila je  je ekipu Borca iz Ražljeva. I u ovoj utakmici dom'ini  su pokazali, da nešto lošiji start od očekivanog možda odlazi u prošlost, a iz Lončara ove polusezone teško da će neko odnijeti bodove.

Od samog početka utakmice, svima prisutnim je bilo jasno da gosti iz Ražljeva na ovom gostovanju nemaju šta da traže. Domaći su držali loptu, diktirali temo igre i tražili put do mreže.

Gosti su se disciplinovano branili sve do 39. minuta kada Savić "spaja" sa golom kapitena Miškića, a ovaj u maniru "rasnog" strijelca rutinski rješava situaciju i rezultat je 1: 0.

Od tog moment sve je bilo lakše, ogroman je teret "pao sa leđa" igra;ima Mladosti.

Drugo poluvrijeme počinje kako se završilo prvo. Na terenu je jedna ekipa, gosti teško dolaze do lopte, a njihov prelazak centra više se može nazvati "kraćim izletom".

Veliki peh se desio u 60. minutu kada se povrijedio najbolji strijelac lige Marko Stanković, te je morao napustiti teren. Kreatorima igre Mladosti Vujiću , Saviću, Peciću i Božiću nije falilo inspiracije u ovoj utakmici, a to dokazuju u 72. minutu, Božić sjajno prolazi po desnoj strani, pronalazi u sredini Miškića, a ovaj još jednom pokazuje da mu igra  centarfora nije strana, bez većih problema povećava rezultat na 2: 0.

Iako je utakmica u tom trenutku praktično bila riješena, nisu se domaći zaustavili, još jedna sjajna akcija veznog reda , minut je 77. a egzekutor Jevremović rezultat je konačnih Mladost - Borac 3: 0.

Mladost - Borac 3: 0.

Stadion: Lončari, Gledalaca: 100, Sudije: Blagojević, Jagodić, Ristić. Žuti kartoni: Polić, Miškić, Kakuća (Mladost), Krajšumović, Blagojević, Petrović (Borac).

Mladost: Simić , Gajić B , Kakuća , Polić , M Gaji' , Pecić, Savić, Vujić , Miškić (od 77' Marković), D. Stanković (od 64' Jevremović), M.   Stanković (od 60' |. Ž. Božić).

Borac: Marković, Erić, Tomić  (Petrović), Radić , Vasić , Borovčanin, Ostojić, Krajšumović, Simeunović, Blagojević, Jovišević.

Igrač utakmice: Dejan Miškić (Mladost).

0 0 pre 5 godina
Poslednja slika
Emir_2008 pre 17 dana
Poslednji video
Administrator DC pre mesec dana