XS
SM
MD
LG
Jedinstvo Roćević je postavio novu vest
Jedinstvo slavilo u komsijkom derbiju

U subotu je u Roćeviću odigran komšijski derbi između domaćeg Jedinstva i Podrinja iz Tršića.

Derbi je u potpunosti opravdao očekivanja. Više od 200 gledalaca moglo je da uživa u goleadi oba tima u jednoj od najboljih utakmica ove sezone u Roćeviću. Domaći su postigli gol više i slavili sa 4:3.

Nakon početnog ispitivanja snaga i nekoliko poluprilika prvi do gola stižu gosti i preko Gligora Aćimovića stižu do vođstva nakon nespretne reakcije domaće odbrane.Kao da je to trglo domaće fudbalere koji ekspresno uzvraćaju i preko Ilića i Ristića prave preokret i Jedinstvo sa minimalnom prednošću odlazi na odmor.

Početak drugog poluvremena doneo je nastavak dominacije domaćih igrača koji povećavaju svoju prednost na 3:1 autogolom defanzivaca Podrinja. To je dovelo do opuštanja u igri domaćih, što iskusna i kvalitetna ekipa kao što je Podrinje uspeva da kazni i nakon dva odlična pogodtka dolazi do izjendačenja.

U poslednjih 10 minuta sva tri ishoda su bila moguća obzirom na do tada prikazano. Nakon prekida po desnoj strani ,kvalitetan centaršut uspeva da iskoristi i najbolje se se snalazi danas odlični Predrag Ristić te pogađa glavom za 4:3 i veliko slavlje domaćih navijača.

Po teškom i klizavom terenu odigrana je dinamična i zanimljiva,a pre svega fer i korektna utakmica pa su navijači obe ekipe mogli biti zadovoljni prikazanim.Obe ekipe nakon ovog kola ostaju u vrhu odmah iza Rudara i Milića,a Jedinstvo je sada na samo bod iza trećeplasiranog Podrinja.Obe ekipe mirno i rasterećeno čekaju nastavak prvenstva.

 

0 0 pre 5 godina
Poslednja slika
DamirK pre 4 dana
Poslednji video
Administrator DC pre 7 dana