XS
SM
MD
LG

Zaboravni Modrić

Odnos između Luke Modrića i Zdravka Mamića ponovo je glavna sportska tema u Hrvatskoj, nakon što je sjajni vezista danas na sudu promenio iskaz u postupku protiv Mamića, rekavši i da se ne seća kada je debitovao za reprezentaciju.

Protiv Zdravka Mamića, alfe i omege zagrebačkog Dinama, vodi se sudski postupak u kojem se kontroverzni "Maminjo" tereti za nezakonito prisvajanje 12 miliona evra od prodaje igrača kluba sa Makimira, među kojima je i transfer Modrića u Totenhem.

Modrić je danas promenio iskaz od prošle godine, kada je rekao "da je sa Mamićem dogovorao podelu novca od prelaksa u Totenhem", da bi danas rekao da se tada bio zbunio i da je mislio na podelu novca po građanskom ugovoru koji ima sa Mamićem.

Javnost, a i ljubitelji fudbala u Hrvatskoj, najviše su bili izenađeni i pogođeni komentarom Modrića da se "ne seća kada je debitovao za reprezentaciju", dok su navijači Hajduka potom pokrenuli peticiju da se omaleni vezista izbaci iz nacionalnog tima.

Mamić pak, nakon Modrićevog današnjeg svedočenja, staje u odbranu svog, slobodno možemo reći, klijenta:

"Luka je promenio iskaz i rekao je istinu. On je čestit čovek. Nije mu prijatno da se pojavljuje u sudskoj parnici, ipak je trostruki prvak Evrope. Temeljno je pričao o našem odnosu, građanskom ugovoru mene i njega. Pričao je da sam ulagao u njega. Zašto pričate samo o jednoj rečenici? Ja sam bio investitor dok nisam bio u Dinamu. Potpisao sam ugovore sa 100-injak igrača na koje sam potrošio 10 hiljada maraka. Zašto je kriminal ako sam dobio novac? To je kriminal samo jer je to Zdravko Mamić", rekao je Mamić nakon saslušanja.