XS
SM
MD
LG

Đurovski čestitao Partizanu

Trener Zvezde Boško Đurovski posle pirove pobede crveno-belih protiv Radničkog 4:0 , čestitao je Partizanu na ovojenoj tituli šampiona
 - Častitam igračima na igri, na pravom smo putu. Čestitam i Partizanu na tituli. Čeka nas sada finale Kupa u subotu, da vidimo ko je bolji - poručio je Đurovski.Trener Zvezde pozvao je navijače da budu vetar u leđa igračima u finalu Kupa u Humskoj (subota, 19.00)
- Hvala našim vernim navijačma pozivam ih da dođu u subotu da se radujemo zajedno. Ostaje nam da se dobro pripremimo i pokušamo da osvojimo Kup Srbije. [su_youtube url=" https://youtu.be/szVZsMCeHZ8"]Trener Zvezde je poručio da su snaga kluba za budućnost  crveno-beli podmladak.[/su_youtube] - Zbog toga sam dao šansu mlađim igracima. Znam i sam kako je bilo kad sam usao u prvi tim i kad su me podrzavali Pizon i Dule Savić - kazao je Đurovski. Trener Radničkog Milan Rastavac kaže da je njegova mislija u klubu završena. - Čestitam Zvezdi na zasluđenoj pobedi, bila je bolja svih 90 minuta.Moja misija u Radničkom se danas ovde završava, tako da koristim priliku da zahvalim svima u Radničkom na ove dve i po godine koliko sam proveo u Nisu. Hvala i "meraklijama", svima koji podrzavaju Rasnicki i svim ljudima sa kojima sam saradjivao. Ćelim Zvezdi sreću u finalu Kupa - kazao je Rastavac.