XS
SM
MD
LG

Kremenović novi Modri
Omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladimir Kremenović nalazi se u taboru višestrukog šampiona Hrvatske, zagrebačkog Dinama. Još od marta trenira u „modrom“ dresu, a istakao se nadavno u prijateljskoj utakmici između Brežica i Sesveta (2:2) kada je postigao oba pogotka za Sesvete.
 
Na taj način je potvrdio svoj nesporni fudbalski potencijal koji nije speo da dokaže u redovima novosadske Vojvodine iz koje je i stigao u Maksimir. Nakon određenog vremena Zagrepčani su ga prebacili u svoju filijalu, drugoligaša iz Sesveta.
 
-Prvo sam trenirao  „B“ ekipi Dinama, kako je vreme odmicalo sve jači utisak sam ostavljao na trenere Zagrepčana, kada je stigao kraj sezone dobio sam pondu da ostanem i potpišem ugovor. Onda je zajednički dogovor da bi napredovao potrebne su mi takmičarske utakmice, došao sam  Sesvete, ali sam i dalje na „skeneru“ Dinamovih stručnjaka. Želim da se dokažem i uskoro se vratim na Maksimir, na veliku scenu – optimističan je Vladimir Kremenović.
 
Celu priču, prvo sa Vojvodinom, a potom i sa Dinamom završio je nekadašnji fudbaler Borca, danas menadžer Branko Bane Kukolj.
 
-Ovim putem želim da se zahvalim menadžeru Kukolju koji me je preporučio u Dinamo nakon određene stagnacije u Vojvodini. Za mene je Zagreb novi izazov, tačnije Sesvete u kojima ću igrati ovu jesen, a posle ćemo da vidimo. Važno je da se vratim u takmičarski kolosek – istakao je Vladimir Kremenović.
 
Ponikao je u banjalučkom Borcu, bio jedan od najvećih talenata, a onda je prešao u novosadsku Vojvodinu u kojoj je stekao i status omladinskog reprezentativca BiH. Inače, Vladimir potiče iz sportske porodice, njegov otac Miroljub Kremenović, bivši karatista, je 1992. godine u akciji „Glasa Srpske“ proglašen za prvog najboljeg sportistu Republike Srpske.
-Želja mi je, kako na klupskoj, tako i reprezentativnoj sceni da napredujem. Zbog toga sam i izabrao dolazak u Dinamo, nadam se da ću uspeti da ostvarim svoje igračke snove i da će prvo Sesvete, a potom i Dinamo biti moja odskočna daska – jasan je na kraju Vladimir Kremenović, biser banjalučkog fudbala.