XS
SM
MD
LG

VK "Banja Luka" kod ministra porodice, omladine i sporta

Foto/ Vladars.net

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Jasmina Davidović, primila je danas predstavnike Vaterpolo kluba „Banjaluka“  povodom osvajanja Prvenstva BiH  i Kupa BiH.

 Dr Slobodan Grahovac zahvali se ministru Jasmini Davidović na prijemu i istako da su vsaterpolisti „Banjaluke“ po treći put osvojili titulu prvaka BiH i da su stim stekli pravo nastupa na evropskim takmičenjima.

„Želja nam je da igramo u Len Kupu i budemo domaćini kvljalifikacionog turnira koji bi pored nas okupio još tri tima. Turnir bi bio prava prlika da se pokaže  da Banjaluka, odnosno Republika Srpska, može da organizuje međunarodne  sportske manifestacije“, rekao je dr Grahovac.

Ministar Jasmina Davidović čestitala je Vaterpolo klubu „Banjaluka“ na postignutim rezultatima i istakla da će Ministarstvo porodice, omladine i sporta finansijski podržati njihovo učešće na Len Kupu.

„ Ovo ministarstvo  podržava sve  sportiste i klubove Republike Srpske koji učestvuju na međunarodnim takmičenjima, jer je to veliki uspjeh sporta Republike Srpske“, rekla je ministar Davidovićeva.