XS
SM
MD
LG

Petrović: Želim da dovedem Sašu Ilića na kamp Partizana

Legenda koja još igra – Saša Ilić, aktuelni kapiten Fudbalskog kluba Partizan želja je Republike Srpske da dođe na kamp beogradskog kluba u organizaciji Škole fudbala Mladost iz Glamočana koji će se od 20. do 26. avgusta održati na četiri terena, pored Glamočana talenti će u crno-bijeloj opremi trenirati još u Milosavcima, Aleksandrovcu i Trnu, predgrađu Banjaluke.

-Želja mi je da dovedem Sašu Ilića na kamp u Republiku Srpsku, samo jedan dan, da dođe i uveliča ovu svetkovinu našeg kluba. Već radimo na tome da legendarni kapiten i rekorder po broju utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona bude naš gost i pokaže bar jedan trening, pojavi se među dječurlijom, izazvao bi vulkan popularnosti i erupciju emocija. I Udruženje navijača Partizana iz Laktaša je najavilo svoj dolazak na otvaranje kampa i obavezalo nas da „obezbijedimo“ Sašu Ilića čije samo ime na pomen izaziva veliko interesovanje. Vjerujem da ćemo našim „diplomatskim“ putem dovesti Saleta legendu u Republiku Srpsku. Jedan je Ilić Saša – kapiten – koji me je toliko puta obradovao igrajući za naš voljeni klub, nadam se da će i sada - istakao je Milenko Petrović, direktor Škole fudbala Mladost iz Glamočana i vatreni navijač Partizana.

Fudbalski klub Partizan ima armiju navijača u Banjaluci, Laktašima i Krajini, Republici Srpskoj, a poslije deset godina „posta“ u srpskom entitetu Dejtonske zemlje biće organizovan kamp crno-belih u ovom dijelu Jugositočne Evrope.

-Kada sam kretao u ovaj projekat ni sanjao nisam da će sve izazvati ovoliko interesovanje i da će Partizan bukvalno izazva fudbalsku erupciju koju odavno nismo osjetili u Republici Srpskoj. Još da mi se ostvari želja da dođe Saša Ilić – a nadam se da hoće – mojoj sreći neće biti kraja. Vrlo blizu smo realizacije i ovog segmenta kampa Partizana koji je zaista veliki klub u svakom pogledu i smislu – dodao je Milenko Petrović.

Pozivnice legendarnom kapitenu Saši Iliću iz Banjaluke su ispisali i bivši igrači Partizana Darko Maletić i Nenad Studen, iz dalekog Skoplja se javio i legendarni trener Zoran Smileski, koji se takođe sprema da dođe u Republiku Srpsku. Podrušku je poslao i Aleksandar Subić iz Niša, Borče Sredojević iz Gradiške, Mladen Krstajić iz Bijeljine, Branimir Bajić iz Njemačke, Zoran Mirković iz Amerike, Miroslav Radović, Milivoje Ćirković, Savo Milošević, Banjalučani Tomo Marić, Aleksandar Vuković, Bobi Spasojević...

Nepregledna je partizanska armija u Republici Srpskoj...

saša ilić