XS
SM
MD
LG

Puna mreža gostima

Omarska je odigrala i četvrtu pripremnu utakmicu. Rival je bila ekipa Sloge iz Rakelići, novi član Regionalne lige, koja je ostavila dobar utisak.  Inače, susret je odigran po veoma teškim vremenskim uslovima, na temperaturi većoj od 35 stepeni, pa je dobro pomenuti i da je sve prošlo bez zdravstve nih problema.

Trener Vuleta je iskoristio ovu utakmicu da isproba mogućnosti pojedinih fudbalera na različitim pozicijama. Što se tiče same utakmice, Omarska je dominirala, imala mnogo više loptu u nogama i stvorila više šansi. Sa druge strane Sloga je pokazala da je trener-i grač Šodić dobro spremio i uigrao ekipu za takmičenje u regionalnoj ligi.

Omarska je povela 1:0 u desetom minutu. Nakon jednog centaršuta, odbrana Sloge je nakratko otklonila opasnost, lopta se odbila do ivice šesnae sterca, pravo na nogu Krecelju, koji je šutirao iz prve i savladao golmana gostiju. Sloga je u 18. minutu izvela preciznu akciju, lopta je došla do Obje dovića koji se našao sam pred Drinićem i svaladao ga, te izjednačio na 1-1. Nakon toga, Omarska je preuzela inicijativu, koju je do poluvremena krunisala sa dva gola Panića, tako da se na poluvrijeme otišlo sa prednošću Omarske od 3-1.

U drugom poluvremenu treneri su izvršili izmjene, intenzitet igre je malo opao, te treba samo istaći situaciju iz 77. minuta. Nakon centaršuta iz kornera, odbrambeni igrač gostiju je potpuno nepotrebno rukom izboksao loptu i faktički poklonio penal Omarskoj. Penal  je sigurno realizovao Romanić Dejan i postavio konačnih 4-1.

Do početka prvenstva ostalo je još deset dana, a stiče se utisak da u ekipi Omarske sve funkcioniše kako treba, te da će ekipa spremna dočekati start prvenstva,piše na klupskom sjatu Omarske. 

Omarska – Sloga Rakelići 4-1

Krecelj, Panić 2, Romanić De – Objedović

 

FK Omarska - FK Rakelići /Fotos: Fejsbuk stranica FK Omarska