XS
SM
MD
LG

Još jedan trijumf Šekovića

OFK Šekovići   odigrali su  još jednu prijateljsku utakmicu  u sklopu priprema za novu sezonu u Regionalnoj ligi - grupa Istok. Šekovljani  su juče u Tršiću ubjedljivo savladali ekipu Podrinja,  rezultatom 1:6. Pogotke  za  Šekoviće  postigli  su: Sretko Lukić, Branislav Popović, Branislav Filipić, Bojan Bećarević i  Ivan Ninić, koji je dva puta zatresao mrežu domaće ekipe.

- Odigrali smo još jednu  jednu sjajnu utakmicu i ovog puta trijumfovali nad ekipom koja je godinama u vrhu Regionalne lige - grupa Istok. Svih 90 minuta smo dominirali na terenu, što dokazuje i rezultat. Naš tim je u odličnoj formi, uigran, složan, sto pokazuju i pripremni mečevi na kojima smo dva puta savladali dojučerašnjeg drugoligaša Vlasenicu, rezultatima 1:5 i 5:0, Srpski Soko iz Čelopeka 5:3 i sada i Podrinje sa 1:6.  Na četiri  utakmice postigli smo  21 gol,  a primili pet, s tim da smo tri pogotka primili na susretu sa gostima iz Čelopeka,  u drugom poluvremenu, kad je trener pružio šansu mladim igračima. Ovi rezultati  dovoljno govore kakve su nam ambicije u predstojećoj sezoni, a to je vrh tabele, a ako se ukaže prilika napasti i drugu ligu, -  izričit je kapiten Šekovića, Vladan Ašćerić.

Za Šekoviće su nastupili: Mitrović, Matić, Lazić, Ašćerić, Bećarević, Popović, Lukić, Marković, Korać, I.Ninić, Filipić, Vlačić, R.Ninić, Starčević.

Podrinje - Šekovići