XS
SM
MD
LG

Jahorina zove

U četvrtak, 10.08.2017 godine, od 11:00 časova na platou Poljice (terasa „Kolibe“ hotela Termag)  Olimpijski centar Jahorina, zajedno sa Udruženjem hotelijera, Udruženjem vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo organizuje  promociju ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine koja postaje destinacija broj 1 i u ljetnom periodu.

 U okviru promocije ponude organizujemo konferenciju za medije, koktel dobrodošlice kao i mogućnost gratis korištenja mnogobrojnih sadržaja. Na konferenciji će govoriti V.D. direktora Olimpijskog centra Jahorina, predstavnik Udruženja hotelijera, Udruženja vikend kuća kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo.
 

Samo na 20 minuta vožnje od grada, pored svježeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti od kojih izdvajamo: panoramsku vožnju šestosjedom, šetnje planinskim stazama, vožnje mountain bikom (korpe šestosjeda imaju instalirane nosače za bicikle), voznju kvadovima, tjubing, paraglajding, paintball, branje ljekovitog bilja i borovnica, a pored odlične velnes i gastro ponude tu su i travnati fudbalski teren kao i tereni za male sportove.

 Napominjemo da će svi posjetioci biti u prilici da besplatno koriste šestosjed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.
 

 

Jahorina