XS
SM
MD
LG

Jeftović ipak Igokein

Oko dolaska Nikole Jevtovića u Igokeu odigrala se prava saga puna preokreta. Prvo se pojavila informacija prije par dana da je Jevtović novi igrač Igokee, ali onda smo iz pouzdanih izvora došli do saznanja da od njegovog dolaska neće biti ništa. No na kraju je došlo do novog preokreta u cijeloj priči i Nikola Jevtović je i definitivno novi igrač Igokee. Jevtović je imao inostranu ponudu i radi toga je izgledalo da neće doći u redove Igokee ali budući da je ta priča propala, iskusni igrač je pojačao redove Aleksandrovčana.

Inače, radi se o dosta iskusnom igraču. Karijeru je počeo u Slobodi iz Užica, gdje je proveo tri sezone. Nakon toga odlazi u Radnički iz Kragujevca. Potom je uslijedio prelazak u Metalac, gdje je i pružao jako dobre partije. U Metalcu se zadržao dvije sezone, da bi prošlu sezonu sa dosta uspjeha odigrao u dresu Steaue iz Bukurešta.

Dolaskom Jevtovića  Igokea dobija na kvaliteti ali i na iskustvu. Ekipa se polako sklapa i realne su šanse da ekipa bude kompletirana do početka priprema 14. avgusta. Podsjetimo, Igokea je dovela ranije Vašingtona, Gajića i Ljubičića a iz prošlogodišnjeg sastava ostali su Rikić, Radivojević, Milošević, Šibalić i Glogovac. Glavni cilj ekipe biće opstanak u ABA ligi i titule na domaćoj sceni a kako stvari stoje imaće tim koji će biti sposoban ostvariti zacrtane ciljeve.

Nikola Jevtović / Fotos: Mozzart sport


1 .kolo ABA liga
Crvena zvezda MTS : Mornar
Mega Bemax : Cibona
Union Olimpija : Igokea
Budućnost VOLI : Zadar
Cedevita : FMP
MZT Skopje Aerodrom : Partizan NIS
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Zadar 0 0 0 0
2 FMP 0 0 0 0
3 Igokea 0 0 0 0
4 Cibona 0 0 0 0
5 Mornar 0 0 0 0
6 Partizan NIS 0 0 0 0
7 MZT Skopje Aerodrom 0 0 0 0
8 Mega Bemax 0 0 0 0
9 Union Olimpija 0 0 0 0
10 Budućnost VOLI 0 0 0 0
11 Cedevita 0 0 0 0
12 Crvena zvezda MTS 0 0 0 0