XS
SM
MD
LG

Slijepčević: Možemo bolje nego prošle godine

 

 

Trener ŽOK Gacko, Saša Slijepčević, vjeruje da njegova ekipa može biti još bolja nego prethodne godine.

- Za mene kao trenera je prioritet da našu igru podignemo na jedan veći nivo, vjerujem da možemo da igramo još 20% bolje nego prošle godine a u tome će nam svakako pomoći i Bojana i Marina. To je ono što mi možemo da uradimo, a vidjećemo da li će to biti dovoljno za osvajanje prvenstva i kupa. Svakako da ćemo pokušati da budemo konkurentni u borbi za trofeje, kazao je Saša Slijepčević.

Istovremeno, predsjednik ovog odbojkaškog kluba iz Gacka, Radoica Antunović, ističe da njegova ekipa može da se umješa u borbu za neki od domaćih trofeja.

- Sa dva pojačanja koja smo angažovali mislim da imamo kvalitetniju i kompletniju ekipu nego prošle godine kada smo osvojili drugo mjesto u Premijer ligi BiH, zbog čega vjerujem da ove godine možemo da se ozbiljno umiješamo u borbu za jedan od tri domaća trofeja. Ove godine očekuje nas i novi nastup u međunarodnom Čelendž kupu gdje ćemo po prvi put biti domaćini u Gacku, što predstavlja dodatni motiv i za igračice, i za stručni štab ali i za nas iz uprave kluba, rekao je za Herceg televiziju Antunović.

ŽOK "Gacko" je juče krenuo sa pripremama, a ove sezone iz očekuje i nastup u Čelendž kupu kojeg će igrati u svojoj dvorani u Gacku.