XS
SM
MD
LG

Organizatori ATP čelendžera u Banja Luci kod ministra

Foto/ Vlada RS

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Jasmina Davidović, održala je danas sastanak sa predstavnicima TK „Mladost“ Banjaluka, organizatorima ATP čelendžer turnira.

Na sastanku se rezgovaralo o prestojećem  16. po redu ATP čelendžer turniru "Banjaluka 2017."koji će se održati od 11. do 17. septemra 2017. godine, stim da kvalifikacije za turnir počinju od 09. septembra.
 
„Pripreme  za ovogodišnji turnir teku po planu, bez većih problema,  i smatramo da ćemo i ove godine, kao i predhodnih godina,  turnir održati na visokom nivou uz pomoć naših pokrovitelja, institucija Republike Srpske“,  istakao je Siniša Simeunović, direktor turnira.

„Ovaj turnir je već duži niz godina jedan od najkvalitetnijih turnira u regiji i Ministarstvo porodice, omladine i sporta finansijski će ga podržati. Za ovaj turnir vlada veliko interesovanje i nadam se da će ljubitelji tenisa uživati gledajući  dobre mečeve", rekla je ministar Jasmina Davidović.

Ovogodišnji nagradni fond 43.000 evra.

Radio televizija Republike Srpske prenosiće polufinalne  mečeve i finale a preko interneta ljubitelji tenisa moći će da prate svakoga dana sve mečeve sa dva terena.