XS
SM
MD
LG

Doboj spreman za rukometaše

Na Stadionu sportskih igara u Doboju obavljaju se poslednje pripreme pred početak 49. Međunarodnog rukometnog turnira šampiona “Doboj 2017”. Turnir će trajati od 15 – 19 avgusta, a prethodiće mu i Parada sporta koja je zakazana za 14. avgust.

Rukometni znalci najavlju da će ovogodišnji turnir biti znatno bolji u odnosu na prethodne, pogovoto ako se zna, da ove godine u grad na tri rijeke dolazne izuzetno kvalitetne ekipe. Čast da otvori ovogodišnju rukometnu smotru imaće proslavljena rukometašica Svetlana Kitić.

– Ove godine ćemo dopuniti malo sadržaje turnira, tako da ćemo organizovati promociju knjige proslavljenje rukometašice Svetlane Kitić, koja će biti održana 15 avgusta na dan otvaranja turnira u Centru za kulturu i obrazovanje – rekao nam je Dario Popović, sekretar Rukometnog TV turnira šampiona.

Kao svojevrsna najava ovogodišnjeg rukometnog spektakla, biće upriličena i Parada sporta, na kojoj će se predstaviti članovi sportskih klubova i kolektiva dobojske regije. Atmosferu će podgrijati rok grupa “Neverne bebe”. Dobojlije nam rekoše da će i ove godine pratiti rukometni turnir naglašavajući da manifestacija ovog tipa treba češće organizovati.

Tokom pet dana trajanja turnira umijeće i snagu će odmjeriti igrači Koldinga iz Danske, Tatran Prešova iz Slovačke, francuskog prvoligaša AIX – a, svoja rukometna umijeća predstaviće i švajcarski Vinterhur, petostruki prvak Belgije – Sasja, igrači ruskog Sankt Petersburga, banjalučkog Borca, a na teren će istrčati i igrači dobojske Sloge. Pravdu će provoditi istaknuti internacionalni sudijski parovi sa EHF licencama, naglašavaju organizatori.

Dnevnu ulaznicu za ovogodišnji 49. Međunarodni rukometni tv turnir šampiona možete kupiti po cijeni od tri marke, dok će komplet ulaznica za svih pet večeri rukometnog turnira koštati 15 maraka,piše Dobojski.info