XS
SM
MD
LG

KMF Kotor Varoš dovodi mladog reprezentativca BiH

KMF Kotor Varoš u narednu sezonu ući će jači za dvojicu igrača sa premijerligaškim iskustvom. Saradnju sa ovim klubom, novim-starim prvoligašem Republike Srpske, dogovorili su doskorašnji igrači KMF Čelinac, Dragan Verić i Slađenko Janković.

Svakako je da je ovim "Kotor Varoš" napravio odličan posao budući da je Slađenko Janković po mnogima jedan od najboljih mladih igrača u Bosni i Hercegovini, a od velikog značaja za tim biće i Dragan Verić.

– U sljedeću sezonu ulazimo još jači. Danas smo potvrdili da će naš dres u narednoj sezoni, osim dosadašnjih igrača, nositi i dva futsalera koji su u prethodnoj sezoni nastupali za Klub malog fudbala Čelinac. To su igrači sa velikim iskustvom s obzirom da su u prošloj sezoni igrali Premijer ligu BiH. Pored toga ponovo će naš klub pomoći Aleksandar Tepić, Romario Hadžiselimović i Enis Mušanović, kazao je za Moj Kotor Varoš trener ekipe Vladan Đekanović.

KMF Kotor Varoš slavi pet godina postojanja, a tim povodom napravljena je i proslava kojom je ujedno proslavljen i povratak u Prvu ligu Republike Srpske.

– Želim da se zahvalim svima koji su nas podržali i koji će biti uz nas u predstojećoj sezoni. To su u prvom redu opština Kotor Varoš i načelnik Zdenko Sakan, njegov zamjenik Mladen Trivunović i privrednici koji su bili uz nas, rekao je za Moj Kotor Varoš predsjednik ekipe Dragan Pejaković.

KMF Kotor Varoš je prethodne sezone nastupao u Drugoj ligi Republike Srpske grupi 2 iz koje su rutinski obezbijedili plasman u Prvu ligu.


Obilić 7 : 8 Kotor Varoš
Starčevica 4 : 2 Gradiška
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Kotor Varoš 12 10 0 2 30
2 Obilić 12 6 1 5 19
3 Starčevica 12 6 0 6 18
4 Gradiška 12 1 1 10 4