XS
SM
MD
LG

Ilić sa hiljadu ruku

Mladi i neskusni sastav Sutjeske je pružio vrlo dobru partiju, većim delom susreta bio bolji tim, ali su gosti bili spretniji i sretniji i odneli kompletan plen, sa stadion pokraj Ćehotine.

Ekipa iz Mrkonjić Grada je ponajviše zahvaljujći odličnom golmanu Mladenu Iliću koji je u ovom susretu branio i nemoguće sigla do prih bodova u novoj sezoni.

Prvo poluvreme je proteklo u trerenskoj inicijativi Sutjeske koja  je stvorila nekoliko prilika, ali nisu uspeli i da pogo de mrežu Slobode.

U 23. minutu utakmice gostujuću igrač Stakić je u svom kaznenom prostoru igrao rukom ,domaći igrači su tražili najstrožu kaznu, ali pištaljka sudije Vukote je ostala nema.

I u drugom delu Fočaci su diktirali tempo,  a  gosti su  se vešto branili i iz brzih kontranapada pokušavali da ugroze gol Sutjeske. To im je uspelo u 68. minutu kada je po desnoj strani prošao Gračanin, ubacio u kaznreni prostor do maćeg tima  gde se najbolje snašao nekadašnji igrač Fočaka Srndović i  udarcem po zemlji  pogodio gol nemo ćnog Krnojelca.

Potom su usledili ataci prema golu Mrkonjićana, a pravo je čudo šta je sve odbranio Ilić , u pet šest navrata kada su se domaći fudbaleri nalazili u stopostotnim prilikama.

I konačno u finišu utakmice, nakon jednog bezazlenog napada gostiju , golman domaćeg tima Krnojelac je interve nisao ispred gostujućeg igrača Peorović, koji je tom  prilikom pao ,sudija Vukota je pokazao na belu tačku ,stiče se utisak prestrogo ,što je izazvalo buru protesta domaćih igrača i navijča, a  Vukota  se uz to razmahao i kartonima  i nakon što su se protesti smirili, precizan sa jedanaest metara  bio je  Perović za konačnih 0:2.

Na kraju se treba istaći da sudijska trojka na čelu sa glavnim arbitrom Stojanom Vukotom nije dorasla delenju pravde  na prvoligaškoj sceni,  jer su ispoljili veliki broj grešaka na štetu oba rivala. 

Sutjeska  (F) - Sloboda (MG)  0:2 (0:0)

Gradski stadion. Gledalaca: 300. Sudija: Stojan Vukota (Gradiška) .Strelci: Srndović u 68. i Perović u 88. iz penala (Sloboda) . Žuti kartoni: A.Ivanović, Sekulović, Limić, Nešković, Krnojelac, Radović, M.Ivanović, Dačević (Sutje ska) ,a Jekić i Gračanin(Sloboda)

Sutjeska (F) - Krnojelac , Limić , Danilović , Milutinović , Sekulović  (od 75. .Dačević ) ,Lukić , M.Ivanović ,Drakul  A.Ivanović ,Perišić ,Nešković (od 72. Radović-

Sloboda (MG) - Ilić ,Jekić ,Stakić , Malbašić , Lazendić (od 61 .Savanović) ,Srndović (od 81.Stijepić), Gračanin ,Perović (od 90..Đukarić), Sladojević ,Malinović ,Mirković .

Igrač utakmice :Mladen Ilić (Sloboda)

Sutjeska - Sloboda


Borac : Željezničar Sport Team
Tekstilac : Kozara
Podrinje : Sutjeska
Rudar Prijedor : Drina
Alfa : Sloga
Slavija : Sloboda
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Drina 0 0 0 0 0
2 Sloga 0 0 0 0 0
3 Sutjeska 0 0 0 0 0
4 Kozara 0 0 0 0 0
5 Željezničar Sport Team 0 0 0 0 0
6 Sloboda 0 0 0 0 0
7 Slavija 0 0 0 0 0
8 Tekstilac 0 0 0 0 0
9 Podrinje 0 0 0 0 0
10 Rudar Prijedor 0 0 0 0 0
11 Alfa 0 0 0 0 0
12 Borac 0 0 0 0 0