XS
SM
MD
LG

Mali šampioni iz Dervente organizuju Međunarodni fudbalski turnir

Škola fudbala „Mali  šampioni“ iz Dervente organizuje Međunarodni dječiji fudbalski turnir na terenu stadiona u Kalenderovcima kod Dervente, 19. i 20. avgusta.

 

 

Na prvom turniru prijavile su se 32 ekipe u četiri starosne kategorije, a u svakoj kategoriji po osam ekipa. Prvog dana, 19. avgusta, igraju igrači rođeni 2005. i 2007.  godine. Drugog dana turnira, 20. avgusta, na terenu su godišta 2006., te 2008. i mlađi.

“Veliko zadovoljstvo je najaviti da je najvećim dijelom sve spremno za naš prvi Međunarodni turnir, te objaviti generalnog pokrovitelja turnira načelnika opštine gospodina Milorada Simića. Veći dio posla je odrađen, najvažnije je da su za učesnike nagrade obezbijeđene, pehari, medalje, diplome i zahvalnice”, istče Slađan Radanović iz Organizacionog odbora turnira.

Radanović je pohvali i složnost svih mještana Kalenderovaca, koji uređuju i pripremaju teren za igru, kako bi  sve bilo na nivou.

“Nadam se da će ovo biti mali praznik fudbala u Kalenderovcima, te da ćemo pokazati da smo dobri domaćini i nastaviti narednih godina sa turnirom”, dodao je Radanović.

Ovim turnirom „Mali šampioni“ obilježavaju mali jubilej, a to je godinu dana od osnivanja škole.

Dodatne informacije oko turnira na telefon 065/806-980.