XS
SM
MD
LG

Partizan je uvek izazov!

Šef stručnog štaba Napretka Nenad Sakić najavljujući utakmicu protov aktuelnog prvaka države rekao je da od svojih igrača očekuje pre svega odgovornost i koncentraciju:

" Očekuje nas teška utakmica. Dobro samo skutirali nedostatke i prednosti Partizana. Reč je o dobroj ekipi koja ima odlične pojedince.

S druge strane, mi smo imali mirnu nedelju i dovoljno remena da se pripremio za predstojeću utakmicu, momci su odlično radili cele nedelje i mi sa optimizmom dočekujemo predstojeću utakmicu. 

Partizan ima veliki broj igrača, i utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope ne menjaju mnogo u njihovoj igri.

Hemija u mojoj ekipi mi daje nadu i da protiv Partizana možemo da odigramo jednu dobru utakmicu".

Bojan Miladinović je zbog povreda pauzirao prve tri utakmice, a sa njegovim povratkom u ekipu vratila se pozitivna energija kojom ovaj iskusni štoper nesebično zrači:

"Nakon dve vezane pobede puni nade idemo na megdan Partizanu, jer mišljenja sam da kvalitetom možemo da pariramo. Igramo protiv prvaka u odličnom momentu, Partizanu se ne preti, ali sam pun optimizma".

Osim Đerića koji još uvek radi po specijalnom režimu treninga, svi ostali igrači su na raspolaganju stručnom štabu.

Utakmica Partizan-Napredak igra se u nedelju 20.avgusta sa početkom u 20:00 časova na stadionu Partizana u Beogradu, uz direktan prenos na Areni 1.