XS
SM
MD
LG

Otvaranje kampa FK Partizan u nedjelju, prvi trening u 16h

Još dva dana su ostala do otvaranja kampa Fudbalskog kluba Partizan koji će ovog leta biti organizovan u Republici Srpskoj uz tehničku podršku Škole fudbala Fudbalskog kluba Mladost iz Glamočana. Interesovanje za ovaj događaj koji će trajati od 20. do 26. avgusta na četiri terena Opštine Laktaši: Glamočani, Aleksandrovac, Milosavci i Trn je veliko, a očeke se dolazak dečaka iz svi krajeva Republike Srpske rođenih od 2002. do 2009. godine.

Direktor Škole fudbala Mladost iz Glamočana Milenko Petrović ističe da su pripreme za kamp šampiona Srbije u završnoj fazi i da bi ova manifestacija trebalo da preraste u tradiciju za dobrobit svih.

-Prvi trening biće održan u nedelju od 16 časova, a pre toga imaćemo skromnu svečanost otvaranja, da se zahvalimo našim partnerima, sponzorima i prijateljima koji su nas podržali u ovoj priči. Želimo da popularišemo kamp na još tri igrališta. U toku je i postavljanje reklama, a kompletne klupske prostorije smo renovirali, okrečili i sredili specijalno za ovu priliku – istakao je Milenko Petrović.

Na treninge u Milosavce, Aleksandrovac i Trn učesnike kampa prevoziće, za ovu priliku, posebno brendirani autobus sa obeležjima Fudbalskog kluba Partizan, a u toku današnjeg dana biće poznata imena trenera iz beogradskog kluba koji će da rade da dečacima u Republici Srpskoj. Smeštaj učesnika kampa je u hotelu „Jezero“ u Trnu.

-Ovim putem želim da se zahvalim Vladi Republike Srpske, Ministarstvu porodice, omladine i sporta, Turističkoj agenciji Opštine Laktaši, Banjalučkoj pivari i svim ostalim sponzorima koji su stali iza ovog našeg projekta i podržali održavanje kampa Fudbalskog kluba Partizan. Takođe, ovom prilikom želim da se zahvalim i nekadašnjem igrač Borca i Partizana Darku Maletiću koji je promotor kampa i koji je prihvatio naš ideju da nam se pridruži i pomogne u organizaciji šestodnevnog druženja – dodao je Petrović.

Očekuje se da u nedelju, na otvaranju kampa FK Partizan, na igralištu u Glamočanima budu i predstavnici Kluba navijača crno-belih iz Laktaša koji žele da uveličaju ovaj fudbalski događaj.

Svi učesnici kampa FK Partizan koji budu smešteni u hotelu „Jezero“ platiće 315 evra, dok je za dečake koji će svakodnevno dolaziti na treninge cena 210 evra. U cenu kampa je uračunta i oprema za treniranje koju će učesnicima podeliti FK Partizan.

Za sada ima priavljeno oko 50-tad dečaka, ali se prijave primaju i na sam dan otvaranja kampa.

Milenko Petrović