XS
SM
MD
LG
19.08.2017 Administrator DC

Rudar goropadan

Slavlje Budućnosti u Radanovićima, Mladost ispustila dva gola viška, nova rapsodija Rudara – to je rezime nekompletnog 4. kola Telekom Prve lige.

Aktuelni prvak je protiv Grblja u prvih pola sata stekao kapitalnu prednost koja je na kraju bila dovoljna da se upiše druga vezana pobjeda, ukupno treća od starta sezone.

Gosti su poveli golovima Pejakovića i Melunovića, da bi Kordić u finišu prvog poluvremena smanjio i postavio konačan ishod meča.

Mladost je ispustila pobjedu u susretu sa Komom. Romantičari su preko Burzanovića i Ćetkovića najavili trijumf, međutim ekipa sa Zlatice je zahvaljujući dvostrukom strijelcu Bogdanoviću izvukla remi, treći uzastopni u šampionatu.

Rudar je u prethodnom kolu pregazio Petrovac, a danas se pod Golubinjom isto tako proveo Dečić. Pljevljaci su pobijedili 4:0, a seriju pogodaka počeo je Mrdak. Uslijedili su golovi Vukovića, Kuča i Zečevića.

Iskra je upisala prvu “trojku” od početka prvenstva. Klub iz Danilovgrada donosi kući cijeli plijen, a Petrovcu je na stadionu pod Malim brdom presudio Krstović.

Posljednja utakmica 4. kola igraće se sjutra, a rivali su od 16 časova Zeta i Sutjeska,piše CdM.me

Telekom Prva liga, 4. kolo

Grbalj – Budućnost 1:2 (Kordić 45 – Pejaković 18, Melunović 28)

Petrovac – Iskra 0:1 (Krstović 32)

Mladost – Kom 2:2 (Burzanović 59, Ćetković 69 – Bogdanović 74, 87)

Rudar – Dečić 4:0 (Mrdak 15, Vuković 20, Kuč 57, Zečević 79)

Zeta – Sutjeska (nedjelja, 16h)

Budućnost - Mladost Foto: Iva Mandić