XS
SM
MD
LG

Remi na Banovom brdu

Danas su se, u okviru 6.kola Super lige Srbije, na Banovom brdu sastali domaći Čukarički i gosti iz Niša, ekipa Radničkog. Meč je bio od velike važnosti za obe ekipe. Domaćini su u dosadašnjem delu prvenstva igrali u promenjljivoj formi, a gosti iz Niša u dobrom naletu, nakon tri vezane pobade i u dobroj formi. Ipak, meč je završen bez pobednika, najnepopularnijim rezultatom u fudbalu 0:0, a za to je jedan od najvećih “krivaca” golman gostiju Mladen Živković

Prvo poluvreme je pripalo domaćim fudbalerima koji su stvorili sijaset prilika za postizanje golova. Što zbog nepreciznosti napadača Čukaričkog, a pre svega zbog izuzetno raspoloženog golmana Živkovića, na golu Radničkog, do promene rezulatat nije došlo.

Drugo poluvreme je počelo dominacijom fudbalera sa Banovog brda, koji su pokušavali da što pre postignu rezultatsku prednost, ali su Nišlije sve češće koristile ukazane prilike za kontranapade, pa je tako Golubović. u 55. minutu, nakon solo prodora opasno zapretio Kirovskom, kao i Subić nekoliko minuta kasnije.

Pred sam kraj susreta, u 88. minutu, Ožegović je imao priliku da sa 5 metara glavom matira golmana Nišlija, ali je Mladen Živković i ovog puta opravdao epitet najboljeg pojedinca susreta, pa su tako bodovi, na ravne časti, podeljeni u ovom susretu, a čini se da slađi deo ovog boda putuje u Niš.

Radnički sledeću utakmicu igra u sredu. Na programu je zaostala utakmica 2. kola Superlige u kojem ekipa sa Čaira dočekuje Mladost iz Lučana. Meč je zakazan za 18 časova, a glavni sudija sureta biće Dragan Čolović iz Raške.


 

 

ČUKARIČKI : RADNIČKI NIŠ 0:0

Stadion na Banovom brdu

Gledalaca oko 500

Sudije: Đokić, Petrović, Jovanović.

Žuti kartoni: Drinčić, Obradović (Čukarički), Pavkov (Radnički).

ČUKARIČKI: Kirovski, Drinčić, Bojić (od 81. Milojević), Kajević, Zorić (od 74. Ivan Jovanović), Obradović, Puškarić, Petar Jovanović (od 66. Mudrinski), Bogosavac, Đurić, Ožegović.

RADNIČKI NIŠ: Živković, Aksentijević, Tomić (od 78. Stevanović), Simunović, Subić, Kovačević (od 56. Petrović), Aleksandar Jovanović, Slaviša Stojanović, Arsić, Golubović (od 70. Saša Stojanović), Pavkov.