XS
SM
MD
LG

"RADNIK" VEČERAS DOČEKUJE EKIPU "ZEMUNA"

Ekipa Radnika i debitant u ovoj sezoni, ekipa Zemuna, odigravaju utakmicu 6.kola SL Srbije večeras pred surduličkom publikom. U istoriji oba kluba, ovo je prvi susret ovih dveju ekipa, i prva prilika da odmere snage u najelitnijem rangu takmičenja.

stadion fk radnik

Surduluičani se spremaju za ovu utakmicu, koja kako rekoše nosi niz neizvesnosti i razna očekivanja:
"Nama izgleda teže dolaze utakmice na domaćem terenu, nego u gostima. Imali smo slučajeve da nam u dva kola dolaze vrlo jake ekipe, ali evo već u nedelju nam dolazi ne tako zvučna, ali jako nezgodna ekipa" - kaže pred utakmicu trener Krunić i dodaje:
"Nikako se ne smemo opustiti zato što nam u nedelju uveče ne dolaze Zvezda, Vojvodina ili Partizan. Naprotiv, videli smo da u ovom delu takmičenja ima vrlo nezgodnih rezultata u celoj ligi. Svako može svakoga pobediti. Dolazi nam ekipa koja je lako savladala ekipu Čukaričkog, imala odlične prilike protiv Mačve, dobro odigrala u Lučanima. Sve je neizvesno - dodaje Krunić.
Sa druge strane trener Radnika ukazuje na značaj pobede surduličana u ovom kolu na domaćem terenu pred svojom publikom:
" U mnogome zavisi kako ćemo odigrati ovo kolo. Bitan nam je rezultat i broj bodova sa ove utakmice i odmah ćemo znati kako stojimo u ovom delu sezone. Rezultati dosada na domaćem terenu nam govore da još nismo pronašli igru, i tu se moramo pomaknuti. Moramo sutra pronaći igru i završiti u našu korist."

Krunić dodaje da se, uzimajući u obzir broj raspoloživih igrača, ima malo vremena za rad, pristižu pojačanja i uigravaju se sa ekipom. Povredjenih igrača ima, u igri neće biti Mićića, Gojkovića i Milovanovića.

Utakmica Radnik - Zemun igra se u večeras od 20h.