XS
SM
MD
LG

Zapažen nastup Zeničana na paljanskom pijesku

Foto/Pale live

Da paljanski turnir, igrom lopte preko mreže na pijesku,"Beach Volley Pale 2017" koji se održava jubilarni deset put u veoma dobroj organizaciji, MOK "Jahorina" na terenima Studentskog centrara "Koran" ima dušu prepoznali su Zeničani, Ivan Čičak i Jasmin Mustafić, koji po četvrti put učestvuju na smotri paljanskih pjeskaša. 

Posle dvodnevnog nadmetanja i sjajne odbojke veliki entuzijasti i zaljubljenici u "Beach Volley" pomenuti "Zaničani", koji osvajaju, pjeskaškim znanjem, fer plejom i velikom borbenošću, kao i prošle godine osvojili su  treće mjesto jer je sastav Loptić i Janković predao meč zbog povrede Miloša Jankovića.

U finalnom okršaju ekipa "Autoškola Neno" Bojan Aleksić Aleksa i Vlado Gluhović savladala je "Cimere" Marka Tadića i Danila Ružića sa 2:1, članove OK "Kakanj" pred kojima je i deseta zajednička premijerligaška sezona.

U polufinalu paljanski dvojac, Aleksić i Gluhović posle velike borbe sa 2:1 pobjedili su Zeničane, dok je Tadić i Ružić nadigrao Lopatića i Jankovića sa 2:0.

Slavljenicima je pripala novčana nagrada od 600.KM, dok su drugoplasirana i trećeplasirana ekipa dobile po 300 odnosno 100 KM.

ČEDO MATOVIĆ