XS
SM
MD
LG

Vladan Đurđević: Uživao sam u Doboju, hvala publici

Najveći aplauz prilikom dodjele pojedinačnih nagrada na turniru u Doboju dobio je rukometaš Borca m:tel Vladan Đurđević.

Sasvim razumljivo, jer je grad na Bosni rodno mjesto desnokrilnog rukometaša a u matičnoj Slogi napravio je i prve rukometne korake. Ovo mu je druga sezona u dresu Borca, ali Dobojlije još nisu zaboravili da je on rešetao mreže dok je bio u Slogi, baš kao što to sada radi u "crveno-plavom" dresu. Đurđević je prikazao odličnu igru na TV turniru te zauzeo mjesto u najboljoj postavi.

- Uvijek je lijepo vratiti se pred domaću publiku, jeste da nisam igrao u dresu Sloge, ali kao da jesam. Bilo je odlično uživao sam ovih pet dana i mogu samo da zahvalim domaćinima i publici na podršci - rekao je Đurđević.

Njemu je "za dlaku" izmakla i titula najboljeg strijelca, jer je imao isti broj pogodaka kao najbolji igrač turnira Magnus Landin (28), ali je Danac ponio to zvanje jer je postigao manje golova iz penala. Što se tiče nastupa Borca, Đurđević je zadovoljan većinom utakmica.

- Upisali smo pobjedu i tri poraza, ali treba imati na umu da su nam ovo bile prve utakmice. Jako smo trenirali prethodnih dvadesetak dana, pa su noge još teške. Ipak, igra protiv Sloge i Sankt Peterburga, pa dobrim dijelom i Tatrana bila je dosta dobra. Protiv Vintertura smo bili loši, ali mislim da je i umor odigrao svoju ulogu. Dobro su nam došle ove utakmice, a sada nastavljamo pripreme za prvenstvo - rekao je Đurđević.

Preuzeto od Glas Srpske (D.Radujković)


Konjuh 29 : 28 Izviđač
Vogošća 23 : 21 Borac M:TEL
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac M:TEL 6 3 0 3 9
2 Izviđač 6 3 0 3 9
3 Konjuh 6 3 0 3 9
4 Vogošća (-1) 6 3 0 3 8