XS
SM
MD
LG

Biciklo za Evu

Danas je, pored otvaranja Piksi kupa Jahorina 2017 koji je jedna od najvećih ljetnih omladinskih manifestacija u regionu, dodijeljena i nagrada za rekordnu 4.000 vožnju šestosjedom u ljetnoj sezoni.

V.D. direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić  je uručio nagradno biciklo a srećna dobitnica je Eva Lipinska iz Varšave, Poljska. Ovo je još jedan pokazatelj da Jahorinu pored gostiju iz regiona posjećuje i puno stranih turista. Eva nam je rekla da je prvi put u Bosni i Hercegovini, posebno ju je oduševila Jahorina, vožnja šestosjednom i pogled sa vrha planine i da svakako planira ponoviti posjetu.

Posljednji vikend u avgustu na Jahorini obilježilo je otvaranje Piksi kupa, Paintball turnir Paintball kluba Viking, dodjela nagrade za rekordnu 4.000 vožnju šestosjedom i besplatno korištenje tjubing staze Zabavnog parka Ogorjelica.

Napominjemo da će tjubing staza Zabavnog parka Ogorjelica i sutra 27.08.2017.godine biti dostupna za besplatno korištenje svim posjetiocima Jahorine.Tjubing je kreiran prevashodno za zabavu najmlađe populacije, ali svakako da i odrasli mogu uživati u ovom sadržaju. Staza je dužine 30 m i predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće spuštanje uz pomoć posebnih guma za tu vrstu aktivnosti.