XS
SM
MD
LG

Kako sam postao nepoželjan

Pisati podobno ili pisati istinito, verovatno su dileme kod nekih novinara. Kod mene dileme nikada nije bilo. Istinito, pa - šta košta da košta!!!!

A koštalo je, nije da nije...

Poslednji račun mi je isporučio Izvršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske. Iako sam trebao biti postavljen za predsednika Komiteta za medije u krovnom  fudba lskom savez BiH, to se nije desilo.

Bio sam  izbran ispred Područja sarajevsko-romanijskog za tu poziciju , da bi na zadnjoj sednici Izvršnog odbora FS BiH u Sarajevu, umesto mog imena osvanulo drugo. Cena je to pisanja, istinitog...Ko me je ’’sklonio’’ - jer me nije mogao ućutkati- zna se...Kriju se iza navodne moje ostavke na tu poziciju. Kako sam mogao dati ostavku na nešto na šta još nisma bio izabran??? Tačno je da sam rekao : Ako vam moje pisanje pravi štetu, vi me zamenite!!! Ostavku nisam ni pominjao. Nisma ni obećao da ću pisati po njihovim aršinima...

Stigao je dakle *račun* ,a sa njim i cena... neću  ni Funkcije koje se dobijaju na poslušnost i klimanje glavom me ne zanimaju.

Moram biti iskren pa reći da mi je ovo bila  ružna i tužna   čestitka od FSRS za 25 godina rada na afirmaciji sporta i fudbala Republike Srpske. Još tamo 1992. godine krenuo sam u pravljenje ovog našeg saveza. Sada mi je stigla ’’lepa zahvalnica’’...

Samo mi nije jasno zašto niko od tih koji su je ’’pisali’’ nisu imali hrabrosti pa mi sami to saopštili,a ne da mi se javlja iz Federacije Bosne i Hercegovine...???

Onaj ko misli i razmišlja drugačije, a još se drzne da piše kako njima ne odgovara- mora biti kažnjen- jer, istina je samo njihova.

Fudbalskom savezu Republike Srpske želim srećan 25-ti rođenda. On je moj Savez, koliko i *ovih* što su mi isporučili  ’’čestitku’’. Možda i više moj, nego njihov...

Ništa strašno... Dešava se to u životu. Ono što nije bilo korektno je način ispotavljanja pisma.

 Da su imali obraza - poštar bi bio drugi.