XS
SM
MD
LG

Žeravica opekla Omarsku

Omarska je zabilježila i treći prvenstveni poraz, te se učvrstila na poslednjem mjestu na tabeli.

Domaćin je poveo već u četvrtom minutu golom Nedića. Na 2:0 Jedinstvo je povisilo u poslednjim trenucima prvog poluvremena golom Ećimovića nakon centaršuta.

Omarska je smanjila na 2:1 u 70. minutu golom mladog Romanić (Zorana) Dejana kojem je to prvenac u dresu Omarske. U 80. minutu dosuđen je penal za Omarsku, ali ga nažalost Zdjelar nije realizovao, tako da je ostalo 2:1 za Jedinstvo.

Promjene su definitivno neophodne, a za sada se prve promjene sastoje u tome da su trener Vuleta i sekretar Zdjelar zabranili igračima sa klupe da obavještavaju o kretanju rezultata kako bi mogli bez nepotrebnog ometanja pratiti dešavanja na terenu. Stoga je izostalo izvještavanje uživo sa utakmice, a ovo su sve informacije sa današnje utakmice do kojih smo uspjeli doći.

Treba pomenuti da je Omarska bila znatno oslabljena danas, jer nisu nastupili: Panić, Krecelj, Anđić, Višić i Romanić Darko. U sledećem kolu Omarska dočekuje Ljubić, a Jedinstvo putuje u Šamac,piše na sjatu FK Omarska.

Žeravica: Jedinstvo – Omarska 2-1

Nedić ‘4, Ećimović ‘44, Romanić Z Dejan 70

Sudija: Lazarević Slađan (Petrovo). Gledalaca: 170

Žuti kartoni: Pivač, Ećimović, Nedić (Jedinstvo), Nišević D, Nišević N, Zdjelar

Jedinstvo: Đakušič, Tučić, Paspalj, Kovačević, Plivač, Nedić, Ilić (Dabić), Ećimović (Huskić), Škorić, Vučić (Nežić), Lazić.
Omarska: Jokić, Nišević N, Zdjelar, Romanić B, Nišević D, Grahovac, Romanić De, Rosić B (Gavranović), Pađan (Romanić Z Dejan), Rosić Đ (Lugonja), Hrvaćanin.

FK Omarska / Foto:fkomarska.com