XS
SM
MD
LG

Starović: Vjerovala sam u medalju

Reprezentativka Srbije u kajaku, Milica Starović istakla je za naš portal da je vjerovala u ovo i da je mnogo srećna zbog osvojene medalje na Svjetskom prvenstvu.

Foto: Kajakaški savez Srbije

Srpski kajakaši vraćaju se sa zlatom i dvije bronze sa Svjetskog prvenstva u Račicama, a jednu od tih medalja donijela je i Milica Starović u najbržoj discplini K1-200m. Nakon što je na prvenstvu Evrope osvojila dvaput četvrto mjesto, sada je stigla do odličja i to veoma dramatično, pošto je podjelila bronzu sa Slovenkom Spelom Ponomorenko Janić.

  • Zadovoljna sam i srećna svakako što sam u sve  tri discipline uspjela da se kvalifikujem u A finale, pošto su svi spremni i ima mnogo dobrih takmičarki. Na Evropskom su mi medalje izmakle za treptaj oka, a znala sam i vjerovala da sam u borbi za medalju i da vrijedim, sreća pa se ovde gde je i zapravo najvažnije to i obistinilo, tako da mi je sreća još veća – rekla je Milica za sportdc.net.

Ona se takmičila još u disciplini K1-500m gdje je završila kao šesta i u ženskom četvercu K4-500m koji je zauzeo sedmo mjesto.