XS
SM
MD
LG

Talenti na okupu na turniru "Mladost 2017" u Glamočanima

Tek što su se sumirali i slegli utisci posle kampa Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj, Škola fudbala Mladost Glamočani organizuje novu manifestaciju za najmlađe.

Na redu je treći turnir „Mladost 2017“ koji će biti održan na stadionu u Glamočanima, 2. i 3. septembra, a očekuje se učešće oko četrdeset ekipa u četiri uzrasne kategorije. Prvog dana trnira na terenu će igrati dečaci rođeni 2006. i 2008. godine, a drugog igrači rođeni 2007. i 2009. godine.

-Turnir će se igrati na terenu sa prirodnom travom, a ekip će brojati šest igrača pls golman. Za tri prvoplasirane ekipe obezbedili so medalje i pehare, kao i nagrade za najboljeg golmana i igrača  svim kategorijama. Prošle godie čestvovalo je više od 500 devojčica i dečaka, a ove očekujemo više učesika – istakao je direktor Škole fudbala ladost Glamočani Milenko Petrović.

Zvaničo otvaranje turira je danas u 12 časova a igralištu u Glamočanima, a turir će promovisati kapiteni dva banjalučka premijerligaša, Borca i Krupe, Boris Raspudić i Aleksadar Vukotić.

Škola fudbala Mladost