XS
SM
MD
LG

Građani Istočnog Sarajeva dočekali Nemanju Majdova

Istočno Sarajevo ima svjetskog šampiona !!! Tom rečenicom smo juče zaključili 1.septembar, dan kada je Nemanja Majdov, reprezentativac Srbije, član Crvene zvezde, ponos Randorija, srušio Mihaela Žganka i popeo se na vrh svijeta devedesetke.

Tom rečenicom krenućemo i danas, i svaki drugi put do 2020. godine, kada ćemo, svi se nadamo, dodati da Istočno Sarajevo ima olimpijskog šampiona. 

Po povratku iz Budimpešte svjetskom šampionu je u njegovom Istočnom Sarajevu upriličen doček. Okupili su se mnogi da pozdrave nesavladivog, a našeg. Prikovao je Nemanja juče za televizor sva godišta, sve ljude, čak i one koji sami večeras priznaju da ne poznaju osnovna pravila ovog sporta. Ali, svi su oni pratili, i došli večeras da dočekaju Nemanju Majdova i njegovu porodicu, oca Ljubišu koji je, svi smo vidjeli kako već sve to proživljavao u trenerskoj stolici kraj tatamija, brata Stefana, isto velikog šampiona, i majku Biljanu.

Na dočeku je Nemanja rekao da nije očekivao ovakav doček, iako je znao da ima veliku podršku u svome gradu, ali i poručio da se vidimo na istom tom mjestu nekada kao olimpijski šampioni. 

- Nisam znao da ćete me ovako dočekati, iako sam znao da imam veliku podršku svojih sugrađana. Ostao sam bez teksta. Hvala svima onima koji su vjerovali u mene, hvala mojoj porodici, mojim prijateljima, mojoj braći, sparing partnerima, fizioterapeutima, hvala svima vama, rekao je Nemanja Majdov, te poručio.

- Ja imam još jedan cilj, a to je olimpijsko zlato. Ako te ne ostvarim 2020. godine, imam 2024. godinu, ali ja idem na ovu prvu. Nadam se da ćemo ponovo ovako da se okupimo sa olimpijskom medaljom oko vrata.

A znamo da Nemanja što kaže to i ostvari. Podsjetićemo se samo rečenice koju je rekao pred sami polazak u Budimpeštu za naš portal. 

Ja znam koliko sam posvećen i koliko radim za to, pa je samo pitanje vremena kada ću biti na vrhu Svijeta, a što to onda ne bi bilo i sada.

Onda samo možemo da poručimo. Vidimo se 2020. godine na istom mjestu !!!