XS
SM
MD
LG

Jahrina počinje sa školom odbojke

Paljanski prvoligaš, OK "Jahorina" pokreće školu odbojke za dječake godište 2003, 04, 05, 06, (od 6. do 9. razrerda). Početak škole zakazan je za 04. septembar, a treninzi će se obavljati u dvorani "Peki", ponedeljkom i četvrtkom od 14,00 do 15, 30 sati. Članarina je 15, 00 KM, a prvi mjesec je besplatan,

Rad sa mlađim kategorijama u budućnošću biće vodilja kluba, a školu će voditi Vladan Savić, poznato paljansko sportsko ime sa 30. godišnjim iskustvom u odbojkaškom sportu, što kao igrač, trener i predavač na fakulteu FVIS, Univerziteta u Istočnom Srajevu.

Bogato iskustvo, pedagoško i odbojkaško znanje profesora Savića njegova radinost, temeljitost su osnov da mlade odbojkaše usmjeri ka pravim i pozitivnim vrijednostima sporta i života.

Rad na duže staze sa mlađim uzrastom u OK "Jahorina", znaju da su dobri temelji za uspješnu budućnost kluba i da se tako pravi ekipa na duže staze i velika djela. U Palama je dobra infrastruktura, uslovi za rad su odlični, baza je velika te bi se uz naporan, predan i kvalitertan rad klub postavio na zdrave noge.