XS
SM
MD
LG

Podrinje preplavilo Ćehotinu

Nastavljena je rasprodaja bodova na stadionu pokraj Ćehotine,ovaj put kompletan plen je  ni kriva ni dužna odnela ekipa Podrinja.

Prikazana igra oba rivala na ovom meču je ispod svakog proseka i zato  ne treba da čudi njihov trenutni plasman na začelju tabele.  Ako nastave da pružaju fudbalske predstave kao što je to bilo u Foči i pred Sutjeskom, a i pred Podrinjem je grčevita borba za očuvanje prvoligaškog statusa.

Novnarska beležnica ostala bi potpuno prazna što se tiče prvog dela susreta, da u 36. minutu katastrofalnu grešku napravio je domaći golman Krnojelac, koja je na kraju se ispostavilo i rešila ovu utakmicu.

Gostujući igrač Redžić je sa preko četrdeset metara uputio jedan udarac ka golu domaćeg tima lopta je jedva došla do ivice kaznenog prosora gde je istrčao golman Krnojelac i sam, neometan pokušao da prihvati loptu i prosledi je svojim saigračima.Međutim spetljao se ,okliznuo ,pao a lopta mu je izmigoljila iz ruku i uptila sa ka mreži njegovog gola.Sve je to dobro pratio gostujući igrča Vujić ,pritrčao i lagano smestio loptu u gol Sutjeske.

Svemu tome kad se doda da je to bio možda tek ,drugi,treći prelazak gostujućih igrača na polovinu domaćeg tima dovoljno govori o kompletnom utisku što se tiče učinka ekpe iz Janje, koja je ispostavilo se poklonom domaćeg tima došla do značajnog trijumfa .

Istina Sutjeska je imala jalovu inicijativu kako u prvom tako i u drugom delu, izveli su Fočaci čak četrnaest kornera ,sedam ,osam slobodnih udaraca  iz zone gde bi se mogao ugroziti gostujući gol, ali ni jednom nisu bili u prilici i da takve pozicije realizuju.

Gosti su  se uglavnom branili i  iz  brzih kontranapada, na početku drugog dela pokušavali da ugroze gol domaćina, pa su tako zapretili u 54. minutu kada je Đokićev šut sa šesnaest metara odbranio Krnojelac, a tri minuta kanije iz slobodnog udarca sa 20 metara  bio je neprecizan Vujić.

Domaći tim je ozbiljnije zapretio u 60. minutu kada je Dačević sa šesnaest metara šutirao zamalo pokraj gola gosti ju iz Janje ,slično je uradio i Danilović  u 66.minutu.

U finišu utakmice igrači Sutjeske su napravili pritisak ,pokušali da stignu bar do izjednačenja, ali u tim trenutci ma  gosti su  izveli brz kontranapad u 85.minutu , međutim ovaj put  Krnijelac se nije dao iznenaditi.

I konačno poslednju šansu da poravnja rezultat nije iskoristio Mojović u 87. minutu iz slobodnog udarca,gostujući golman Đurić je pravovremeno reagovao i otklonio opasnost od svoga gola.

I LIGA RS U FUDBALU

SUTJESKA (F) - PODRINJE  0:1 (0:1)

Gradaski stadion.Gledalaca:100.Sudija: Bojan Panić (Prijedor) .Strelac:Vujić u 36. Žuti katoni: Dačević, Lukić, Lazarević (Sutjeska),  Đokić (Podinje)

Sutjeska: Krnojelac ,Dačević (od 78 .Perišić), Lukić (od 75. Lazarević), Rašević (od 84.Radović), Milutinović ,Mojo vić ,Ivanović ,Drakul ,Danilović ,Milić ,Limić .

Podrinje: S.Đurić ,A.Đurić ,Jusufović (od 64.Čebić), Barjaktarević (od 77.Sajtanović ), Hamzić ,Redžić (od 60. Stjepanović), Đokić ,Vujić ,Arnautović ,Beširović ,Karjašević .

Igrač utakmice:Filip Vujić(Podrinje)

FK Sutjeska / Foto: Foca24.info


Zvijezda 09 1 : 0 Slavija
Sloga 1 : 1 Kozara
Rudar Prijedor 2 : 1 Željezničar Sport Team
Sloboda 1 : 2 Tekstilac Kort
Drina 1 : 0 Napredak
Sutjeska 0 : 1 Podrinje
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zvijezda 09 4 4 0 0 12
2 Tekstilac Kort 4 3 1 0 10
3 Rudar Prijedor 4 3 1 0 10
4 Sloboda 4 3 0 1 9
5 Drina 4 2 1 1 7
6 Kozara 4 1 2 1 5
7 Slavija 4 1 1 2 4
8 Napredak 4 1 0 3 3
9 Željezničar Sport Team 4 1 0 3 3
10 Podrinje 4 1 0 3 3
11 Sloga 4 0 1 3 1
12 Sutjeska 4 0 1 3 1