XS
SM
MD
LG

Fočanke pojačale Jahorinu

Foča- Doskorašnje odbojkašice fočanskog Maglića, vicešampionskog sastava Prve lige Republike Srpske primač servisa Sonja Jegdić i reprezentativni libero juniorske selekcije BiH Milica Krunić u novoj sezoni nosiće dres i braniti boje uz to i pojačaće redove paljanskog premijerligaša ŽOK "Jahorina". Pomenuti dvojac nastavlja školovanje na Univerzitetu Istočno Sarajevo na Fakultetu fizičke kulture i sporta i već trenira se novom ekipom.

Kolonija Fočanki u redovima Jahorine biće i pojačana, već sa Paljankama trenira i "dizać" sa premijerligaškim iskustvom Tamara Vrećo, prethodne sezone nosila dres Radnika iz Bijeljine.

Krunić, Jegdić i Vrećo su dio sjajne generacije Fočanki, godište 1998/97 u sastavu: Kapuran, Kovač, Radović, Vuković, Ivanović, Mićević, Simović Jeglučić, Mališ i ostale, a pod dirigentskom palicom trenera Mladena Obrenovića 2016. godine osvojile su šampionski pehar prvaka Republike Srpske, uz to kite se te sezone i sa vicešampionskom titulom BiH. Iz te generacija Ivana Radović nosi dres neprikosnovenih prvakinja " brčanskih princeza", a  Marija Jeglučić brani boje vicešampiona odbojkašica iz Gacka. Bila je to sjajna generacija juniorki i da je ostala na okupu sa legendarnom  Majom Mašić, Foča bi i u ženskoj i u muškoj konkurenciji mala predstavnike u klupskoj eliti BiH, a  mnogo će vide Drinom i Ćehotinom priteći dok se ponove još jednom takve generacije.

Juniorke Maglića Foča


Jedinstvo : Kakanj 78
Modriča Optima : Mladost
Borac m:tel : Domaljevac
Maglić : Radnik
7 Lukavac : Gacko
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Radnik 0 0 0 0
2 Domaljevac 0 0 0 0
3 Mladost 0 0 0 0
4 Kakanj 78 0 0 0 0
5 Gacko 0 0 0 0
6 7 Lukavac 0 0 0 0
7 Modriča Optima 0 0 0 0
8 Borac m:tel 0 0 0 0
9 Maglić 0 0 0 0
10 Jedinstvo 0 0 0 0