XS
SM
MD
LG

Čečavac u finalu Evropskog prvenstva u kik-boksu

Svjetska juniorska vicešampionka u kik-boksu u kategoriji  za mlađe juniorke +60 kg Kristina Čečavac, članica Kluba borilačkih vještina “Derventa” iz Dervente, izborila je finale na Evropskom juniorskom i kadetskom pvenstvu u kik-boksu u Makedoniji.

 

 

Mlada kik-boksereka u polufinalu savladala je takmičarku iz Poljske, čime je izborila veliko finale i ima sigurno medalju. U polufinalu sa velikih 3:0, dobila je Poljakinju, ali i obnovila svoju povredu koja je vuče tokom cijelih priprema.

“Trenutno je upitno da li će i raditi finalni meč, jer se ne zna težina povrede. Sačekaćemo sutrašnji dan, te  vidjeti zdravstveno stanje i odlučiti da li ćemo ići u borbu”, javio je iz Makedonije za Radio Derventa, trener Slobodan Radovanović.

Podsjećamo, Čečavac je u utorak bila bolja od predstavnice Irske, koju je dobila sa 3:0 i izborila polufinale.

Na prvenstvu učestvuje oko 1600 boraca iz 37 zemalja, što potvrđuje da se radi o jednom izuzetno kvalitetnom takmičenju, a Kristina se bori u kategoriji juniorki -70.

Evropsko je svečano otvoreno u utorak ujutro u Areni Boris Trajkovski u Skoplju, a organizator je World Association of Kickboxing Organizations-WAKO (Svjetska organizacija u kik-boksu).


Sledeća vest
Sloga se pojačava