XS
SM
MD
LG

Kmšijski obračun za poziciju lidera

U nedelju se igraju susreti 5. kola Regionalne lige, grupe Istok. Igraju se dva dedbija.U prvom u Bratunci domaće Bratstvo dočekuje ekipu Jedinstva iz Roćevića. Stari i ljuti rivali do sada imaju po 3 pobjede i  9 bodova,  a šanse za pobjedu su podjednake.

Drugi derbi je komšijski Trnovica - Podrinje iz Tršića. Domaćin najavljuje trijumf kao i gosti. Zadrugar iz Donjeg Crnjelova želi priključak za gornji dio tabele pobjedom nad podmlađenom ekipom oz Vlasenice.

U Batković stiže Lokanj koji ima solidnu ekipu, ali domaćin  BSK Ledinci  još nema ni boda, pa se željno čeka prva pobjeda.

Partizan iz Donje Trnava takođe želi u gornji dio tabele i očekuje 3 nova boda protiv podmlađene ekipe iz Milića.

Interes vlada i za susret novajlija u Loparame između domaće Majevica i Čelopeka gde je pobjednik neizvijestan kao i u susretu komšija u Potočarima između Omladinca i Lokomotive iz Brčkog.

Radnički u Karakaju čeka stare mušterije OFK Šekoviće i najavljuje pobijedu.

PAROVI  5 KOLA:

BRATUNAC: Bratstvo -Jedinstvo, KARAKAJ: Radnički - OFK Šekovići, POTIČARI: Omladinac - Lokomotiva, DONJE CRNJELOVO: Zadrugar - Vlasenica,  TRNOVICA: Trnovica - Podrinje, BATKOVIĆ: BSK Ledinci -Lokanj, DONJA TRNAVA: Partizan - Milići, LOPARE:Majevica - Čelopek

FK Čelopek