XS
SM
MD
LG

Moramo da budemo odgovorni prema poslu kojim se bavimo!

Napredak se sa najdaljeg gostovanja vratio bez bodova. Do kraja mseca odigraće još pet prvenstvenih utakmica, a prva sledeća je protiv Voždovca u sredu na domaćem terenu.  Šef stručnog štaba Napretka Nenad Sakić nije krio svoje nezadovoljstvo posle gostovanja u Subotici:

"Nismo bili na nivou koji smo pokazali u prethodne tri utakmice, pogotovo u prvom poluvremenu. zadaci nisu ispoštovani, nismo bili agresivni i nisam zadovoljan. Drugo poluvreme je bilo malo bolje,li kada izgubite 45 minuta, teško je vratiti se u utakmicu,iako od mojih irača tražim da nikada ne pokleknu bez obzira na rezultat. Imali smo igrača više skoro 30 minuta,ali nismo uspeli da ugrozimo gol. Ovo treba da bude velika opomena pred iskušenja koja nas očekuju u narednih dvadeset dana.

Ekipa Voždovca igra izuzetno lep fudbal. Imaju najveći posed lopte u celoj Superligi. Ima izuzetno kvalitetne igrače i predstoji nam teška utakmica, ali ja sam pun optimizma, verujem u svoju ekipu i nadam se da ćemo u sredu, uz naše maksimalno angažovanje i pomoć publike, uspeti da se vratimo na pobednički kolosek".

Sakić je rekao da svako mora da bude odgovoran prema poslu kojim se bavi:

" Igrači znaju da je Napredak jedan od najboljih klubova u Srbiji, i ogranizaciono i igrački. Ja verujem u ekipu i moramo da pokažemo više odgovornosti. Počevši od mene, jer uvek gledam prvo sebe, pa svi ostali. Sve pojedinačne zamerke koje imam svakom igraču kažem u lice. Samo odgovornošću i iskrenošću možemo da popravimo ono što ne valja." 

Dušan Veškovac je protiv Spartaka ponovo debitovao u dresu Napretka,ali nije zadovoljan pokazanom igrom:

" Loše smo ušli u utakmicu i na kraju nas je to i koštalo. Nisam zadovoljan ni sopstvenom igrom. Znam šta trebam da ispravim, i nadam se da ćemo već u sredu obradovati domaću publiku".

Utakmica Napredak-Voždovac igra se u sredu 13.septembra od 18:00 sati na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice će biti puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 časova na blagajnama stadiona Mladost. Cena ulaznica je nepromenjena.