XS
SM
MD
LG

Majevica iz Lopara uspješno krenula sa pripremama

Nova uprava kluba na čelu sa predsjednicom Natalijom Lujić Delić uložila je puno truda da podigne klub na stabilne noge. Pored dovođenja novog trenera Dalibora Mićića koji je ponikao u klubu i ostvario zavidnu igračku karijeru takođe je angažovala i par igrača sa strane a sve u cilju postizanja što boljeg sportskog rezultata. Ambicije kluba su da uđe u Premijer ligu BiH.

U okviru priprema ekipe za takmičarsku sezonu u petak i subotu su odigrane dvije trening utakmice sa OK „Borac“ iz Banjaluke. Prva utakmica je završena rezultatom 3-0 (25:23, 25:23, 25:23) u korist gostujuće ekipe, a sam pogled na rezultat govori da su igrači „Majevice“ dali sve od sebe i čitav meč parirali gostujućoj ekipi. U revanš utakmici naši odbojkaši su odigrali još bolje, angažovanije i kvalitetnije i uzvratili pobjedom sa rezultatom 3-0 u setovima. Domaća publika je imala priliku da pogleda lijepu odbojkašku predstavu sa mnogo atraktivnih poteza sa obje strane.

Paralelno sa sportskim ambicijama uprava kluba se angažuje i na sklapanju sponzorskih ugovora da bi klub mogao nesmetano da radi. Klub je trenutno u pregovorima sa par uglednih i uspješnih firmi i preduzeća. Takođe su uložena određena finansijska sredstva u popravku kompletne rasvjete u sportskoj sali, jer stara nije ispunjavala uslove za odigravanje zvaničnih utakmica. Isto tako u planu je da se u dogledno vrijeme renovira i proširi sportska sala, tj. da se podigne konstrukcija krova, naprave tribine i ostali prateći dijelovi kako bi se mogle igrati odbojkaške utakmice po standardima koje zahtijeva FIVB.

Preuzeto od Info Lopare.