XS
SM
MD
LG

Izbaciti Sutjesku iz Kupa

Utakmicu petog kola fudbalskog šampionata Repu blike Srpske protiv Sloge iz Doboja, a igrala se u Istočnom Sarajevu, u taboru Slavije su već zaboravili. Nerešen rezultat (1:1) nije ono što su oni tražili u ovom susretu, ali nemaju  vremena za razmišljanje i eventualno kajanje. Već sutra ih čeka novi izazov. U Kupu Republike Srpske idu u goste Sutjesci u Foču. Biće to jedan od derbija ovog kola Kupa.

-Ostavili smo Slogu iza nas i idemo dalje. Ništa se tu više ne može promeniti i popraviti, ali mogu izvući zaključci. Mislim da je ekipa shvatila da samo maksimalnim angažmanom i borbenošću možemo nešto da uradimo, na utakmicama. Ukoliko uđemo olako u mečeve ne piše nam se dobro. Takav će slučaj biti i sa timom iz Foče, jasan je Nemanja Pušara, kapiten tima.

Susret sa Sutjeskom mogao bi donekle da popravi atmosferu u taboru Slavije. Dobar rezultat bio bi dodatni impuls pred teško gostovanje Rudar Prijedoru naredne subote. Ipak o Prijedorčanima, kažu u Slaviji, neće još da razmišljaju.

-Prva utakmica je najvažnija. Dakle, sledećan je na redu Sutjeska, pa onda dolaze ostale. Iskreno se nadam da ćemo na stadionu pored Ćehotine biti mnogo bolji, nego u meču sa Slogom. Sutjeska ima jednu mladu i talentovanu ekipu. Počeli su da dižu formu iz meča u meč i neće nam biti lako. Oni traže trijumf, a i mi bi u naredno kolo Kupa. Siguran sam da će navijači uživati i imati šta da vide, zaključio je Pušara. 

FK Slavija