XS
SM
MD
LG

Uspješno humanitarno veče u Ljubinju

Futsaleri Ljubinja i Leotara odigrali su prijateljsku utakmicu u ljubinjskoj dvorani Borovik, u sklopu humanitarne večeri organizovane za liječenje šestogodišnjeg Luke Bajata iz Ljubinja.

Iako je rezultat bio potpuno u drugom planu, te se više pažnje posvetilo da dvorana bude puna, i da se prikupi što više novca spomenućemo da je na kraju bilo 8:3 za prvoligaša Republike Srpske.

- Meni i mojim saigračima bilo pravo zadovoljstvo igrati pred punim „Borovikom“.  Rezultat na ovakvim utakmicama je, ipak, u drugom planu. Mi smo našim kolegama prije svega zahvalni što su doputovali iz Trebinja i omogućili nam jedan ovakav susret, što su se u humanitarnoj akciji ponijeli i kao pravi sportisti i pravi ljudi, kazao je Zoran Sorajić, futsaler domaćeg "Ljubinja" nakon utakmice.

Sekretar Odbojkaškog kluba Ljubinje, Miladin Rudan, zahvalio se prisutnima na humanitarnoj večeri.

- Nama kao organizatorima je važnije od svega bilo je to da je posjeta utakmicama bila solidna i da je sve proteklo kako i dolikuje nazivu ove večeri. Zato hvala i sportistima i publici, a prihod sa manifestacije ćemo proslijediti do onih kojima je namijenjen, rekao je Miladin Rudan.

Dodajmo i da je oko 400 gledalaca posmatralo prvo odbojkaški meč aktuelnih i bivših odbojkaša Ljubinja u kojem su veterani slavili pobjedu 3:1, a ukupno je sakupljeno 1356 KM.