XS
SM
MD
LG

Poznati četvrtfinalisti Čelendžera u Banja Luci

Foto/Banja Luka Čelendžer

Nakon današnjih mečeva osmine finala ATP Čelendžera u Banja Luci poznati su i svi četvrtfinalisti ovog turnira.

Prvo su na teren trebali da izađu Filip Horanski i Žaume Munar, no španski teniser je predao meč pa će se Slovak, Filip Horanski sutra takmičiti u četvrtfinalnom duelu.

Njemu će protivnik biti Pol Bague Toledo iz Španije koji je sa 2:0 savladao Petera Nađija iz Mađarske. Po setovima 6:1, 6:4.

U duelu dva Španca, Karlos Taberner je savladao Rikarda Ojeda Laru sa 2:1 nakon preokreta. Po setovima 6:7,7:6,6:2. On će u četvrtfinalu ići na Srbijanca, Nikolu Milojevića, četvrtog nosioca turnira, koji nije imao mnogo problema protiv Aleksandra Milera. Bio je bolji sa 7:6,6:0.

Drugi Srbijanac, Danilo Petrović, ipak nije bio te sreće. Poražen je od Maksimilijana Marterera, trećeg nosioca turnira, sa 6:2, 6:1. Protivnik Martereru u četvrtfinalu biće Zdenek Kolar iz Češke koji je bio bolji od Tomislava Brkića, 6:3, 7:5.

Posljednji četvrtfinalni par čine Italijan Andrea Arnaboldi koji je priredio iznenađenje savladavši prvog nosioca Roberta Karbaljesa Baenu neočekivano lako 6:2, 6:3, te Feliks Aliasim Auger koji je savladao Danijela Himena Travera iz Španije 7:5,6:3.

Parovi četvrtfinala, petak:

Andrea Arnaboldi - Feliks Aliasim Auger
Filip Horanski - Pol Bague Toledo
Maksimilijan Marterer - Zdenjek Kolar
Nikola Milojević - Karlos Taberner