XS
SM
MD
LG

Bilećanke šefice Trebinja

Odbojkašice „Hercegovca“ iz Bileće pobjednice su „Kupa Trebinja 2017“ u odbojci, koji je juče  priređen u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ u Bregovima,piše Trebinjelive.com

Drugo mjesto pripalo je nevesinjskom „Veležu“, dok je bronzanu medalju osvojila ekipa Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ „Leotar“, koji je bio i organizator ovog Kupa.

Nakon svečane dodjele medalja, proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić održao je javni pokazni trening, u kome je učestvovalo 15 odbojkašica, dok su ostale djevojčice pomno pratile svaku njegovu riječ i pokret.

„Ovim treningom najavljujem i sedam dana kampa u Trebinju, koji će biti besplatan za svu decu iz ovog grada. To će biti u mojoj režiji, kako sam i obećao gradonačelniku Luki Petroviću, uz znak zahvalnosti jer je prepoznao i pomogao decu iz Trebinja da dođu na kamp kod mene na Zlatibor ove godine“, rekao je Grbić, koji odnedavno član stručkog sportskog savjeta našeg grada.

Cilj mu je, kako je dodao, da mogne svim ljudima koji ovdje rade sa odbojkom, ali i svim drugim sportistima iz grada.

On je kazao da je siguran da će se odbojka u Trebinju tek početi razvijati na način kako bi trebala – a to je da se dođe do premijerligaša.

Uz ŽOK „Leotar“, organizator Kupa je bio i OK „Leotar“ koji ove godine proslavlja 30 postojanja.

ŽOK Hercegovac  Bileća / Foto:Trebinjelive.com

Pokazni trening Vanje Grbić /Foto:Trebinjelive.com


Velež 3 : 0 Zelengora
OK Leotar 3 : 0 Mladost
Rudo 1 : 3 Stakorina
Konačna tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 ŽOK Leotar 12 10 2 31
2 Velež 12 9 3 26
3 OK Leotar 12 8 4 23
4 Stakorina 12 7 5 21
5 Rudo 12 4 8 13
6 Zelengora 12 3 9 8
7 Mladost 12 1 11 4