XS
SM
MD
LG

Ilidža testirala Sokolice

Odbojkašice Slavije iz Istočnog Sarajeva odigrale su juče prijateljsku utakmicu protiv ŽOK Ilidža, te su poražene sa 4:2.

Trener Jovica Tošić dao je priliku svim igračicama, a na raspolaganju nije imao najiskuniju među njima, Galu Košarac.

- Odigrali smo šest setova i poraženi smo sa 4:2. Imali smo problema  na početku meča zbog visine plafona, te dok su se moje odbojkašice navikle već je bilo 2:0 za protivnice. Kada su se adaptirale na uslove, naredna dva seta su bila ubjedljiva. Nakon toga dao sam priliku i onim igračicama koje nisu igrale, te smo naredna dva seta izgubili. Obzirom da je ovo druga pripremna utakmica, i da smo igrali bez kapitena, Gale Košarac, mogu da budem zadovoljan, posebno u pojedinim trenucima kada su djevojke pokazale da imaju veliki potencijal, rekao je za naš portal trener Slavije, Jovica Tošić. 

U naredna dva dana Slavija će odigrati još dva prijateljska meča. U utorak će se sastati sa Igmanom na Ilidži, dok će u srijedu igrati sa sarajevskim Novim Gradom.

Prvenstvo počinje za vikend, a prvi protivnik Slavije je banjalučka Inova. Utakmica se igra u subotu od 15,00 u dvorani Slavije u Istočnom Sarajevu.