XS
SM
MD
LG

Aikidio obilježio 20 godina postojanja u Republici Srpskoj

U Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci obilježena je manifestacija povodom 20 godina postojanja Aikido sporta u Republici Srpskoj.

Na Manifestaciji uz bogato kulturno-umjetnički program predstavili su se i majstori Aikidoa RS, koji su prikazom tehnika samoodbrane oduševili veći dio publike, prije svega majstore sa velikim imenima iz Svijeta sporta, koji su uveličali ovo slavlje: Radojica Spasović – crni pojas 9. dan, Miroljub Jovičić – crni pojas 7. dan, Vladimir Vokić – crni pojas 7. dan, Dragan Jagodić – crni pojas 5. dan i mnogi drugi vrhunski majstori.

Odlukom kolegijuma Aikido Samoodbrane Republike Srpske majstoru Miroljubu Jovičić uručeno je zvanje crni pojas 7. dan, a licencirani majstori koji vode klubove širom zemlje su unapređeni u viša zvanja, među njima i treneri derventskog kluba Aleksanadar Rakica polagao crni pojas 4. dan, dok je trener Slobodan Lukić položio za crni pojas 3. dan.

“Želimo da se zahvalimo majstoru Miroljubu na dobroj organizaciji i čestitamo mu i ime našeg kluba na većem zvanju crni pojas 7. dan, naravno i majstorima koji su nagrađeni visim pojasom. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo prisustvovali ovakvom jednom prelijepom događaju i pokazali se u najboljem svIjetlu, jer to je dokaz našeg rada svih ovih godina treniranja. Takođe, želimo da se zahvalimo našoj divnoj publici, roditeljima i učenicima koji su nas bodrili iz godine u godinu,jer ova zvanja su zasluga svih vas i to je naš zajednicki uspjeh u daljem radu”, ističu licencirani majstori Aikido-a, instruktori vojne akademije majstor Aleksandar Rakita 4. dan i majstor i  Slobodan Lukić 3. dan.