XS
SM
MD
LG

Sudio dvije utakmice u isto vrijeme

BIJELJINA: Već smo ranije pisali da mnoge  stvari u OFS Bijeljina nisu na svom mijestu.I u novoj sezoni greške se ponavljaju, iz kola u kolo.

U proteklom kolu su  rukovodioci takmičenja napravili veliki previd i prekšili  fudbalske propise. Tako to biva kad kome sari za suđenje i takmičenje ne poznaje  propise, ili možda  poznaje ali neće da ih primjenjuju. Riječ je o dugogodi šnjim sportskim radnicima, komesaru za suđenje Draganu Bojaniću i komesaru za takmičenje Milenku Spasojeviću.

Na utakmici Prve Opštinske lige  Kolektiv - OFK Batković glavni sudija je bio Dragan Matović, a pomoćnici Dragan Vasilić i Dragiša Simikić. Dragan Matović je zamijenio već delegiranog Aleksandra Jeftenića koji je otkazao iz nepo znatih razloga. Međutim, istog dana Dragan Matović je bio i glavni sudija u susretu Druge opštinske lige između  Sinđelića o Zenita. 

Po propisima nije mogao suditi dva puta kao glavni u istom danu.O ovom je upozoren o delegat  Radomir Perić ali je on ostao nijem, verovatno ne znajući pravila.

Apsurd je i taj što se drugi pomoćnik  Dragan Simikić pojavljuje i u protokolu utakmice Tavna - Ljeskovac koja je odigrana istog dana u isto vrijeme. Nemoguće, ali to pokazuju zapisnici. U OFS Bijeljina je sve moguće. Dokle će se sve to događati nikome nije poznato.

Zapisnik Kolektiv - Batković

Zapisnik Tavna - Ljeskovac

Zaspisnik Sinđelić - Zenit


Zenit 3 : 2 Nacional
Mladost 0 : 4 Sloga 2
Ostojićevo : Sinđelić
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sloga 2 10 9 1 0 28
2 Ostojićevo 10 7 1 2 22
3 Zenit 10 6 0 4 18
4 Mladost 10 4 1 5 13
5 Nacional 10 1 1 8 4
6 Napredak 10 1 0 9 3
7 Sinđelić 0 0 0 0 0