XS
SM
MD
LG
22.09.2017 Administrator DC

Slavija kivna na sudiju Drinića

Fubaleri Slavije vratili su se iz Poljica kod Lukavca poraženi. Bolji od njih bio je u 1/16 finala Kupa Bosne i Hrcegovne federalni drugoligaš Svatovac. Meč je završen rezultatom 1:1, ali su domaći nakon boljeg izvođenja penala otišli dalje. Slavili  su rezultatom 5:4 . Poraz koji je iznenađujući i koji se timu iz Istočnog Sarajeva nikako nije smeo i trebao desiti.

-Neću da liči na pravdanje. Želeo sam penal seriju da prekinem i povučem ekipu sa terena, zbog sramnog ponašanja sudije Vladmira Drinića iz Modriče. Naš golman Ivan Butorović je odbranio dva penala, a jedan su domaći igrači poslali u prečku. Sve ih je sudija Drinić ponovio. Bilo je sramno sve to gledati. Imao sam utiska da će spreman svašta  učiniti da domaćina pošalje u naredno kolo. Ne želim ni jednim gestom da povredim našeg domaćina. Oni su nas primili izuzetno i hvala im na tome. Publika je takođe bila korektna, kaže trener Dragan Radović.

Slavija nije bila kompletna u ovom susretu. Nedostajali su Uroš Veljović, Miljan Govedarica, Marko Milenković i Tihomir Lalović.

-Prvu dvojicu nisam namerno želeo da vodim i cilj mi je bio da se odmore i budu spremni za nastavak šampionata. Lalović je povređen, već duže vreme, a Milenković je bio u Banjaluci, kod lekara. Ni njega neću imati na raspolaganju protiv Slobode, a vervatno i u još nekim meče vima. Kup moramo ostaviti iza sebe i okrenuti se obavezama u šampionatu Republike Srpske. Stiže nam Sloboda iz Mrkonjić Grada, jedna od naših najboljih ekipa i moramo se spremiti  da ih porazimo. Ne smem ni pomisliti na bilo koji drugi rezultat, rekao nam je šef stručnog štaba Slavije.    

Svatovac - Slavija / Foto: Fejsbuk FK Svatovac