XS
SM
MD
LG

Slavija protiv Inove na startu sezone

Odbojkašice Slavije će sutra u prvom kolu Prve lige Republike Srpske na svom terenu dočekati banjalučku Inovu, novog prvoligaša.

U susretu sa Inovom trener Slavije, Jovica Tošić, očekuje dobru igru svojih izabranica, koje će, poslije nekoliko pripremnih utakmica u kojima nije nastupala, predvoditi kapiten Gala Košarac, te pozitivan rezultat.

- U susretu sa Inovom očekujem prije svega dobru utakmicu. To je ekipa sa dobrim rejtingom, bez obzira što se radi o ekipi koja je tek ušla u Prvu ligu, u kojoj se dobro i kvalitetno radi. Normalno, očekujem i pozitivan rezultat i dobru igru mojih Sokolica koje će ovaj put predvoditi kapiten Gala Košarac. Ovim putem pozivam i sve navijače da dođu sutra u našu dvoranu i podrže odbojkašice u prvom kolu, rekao je za naš portal trener Slavije, Jovica Tošić. 

Tošić je dodao da će u ovoj sezoni prednjačiti mladost jer su gotovo sve ekipe podmladile svoje sastave, te u skladu sa tim očekuje i zanimljivu sezonu u kojoj će, nada se on, Slavija biti u samom vrhu.

- Mogu da kažem da će u ovoj sezoni biti okršaju mladih ekipa. Sve ekipe su podmladile svoje sastave i vjerovatno će zbog toga i liga biti zanimljivija. Naša očekivanja su kao i uvijek sami vrh tabele, a ako se ukaže prilika onda i da budemo na vrhu. Realno gledajući, glavni pretendenti za vrh tabele su ekipe koje su ispale iz Premijer lige, Radnik i Derventa, ali to moraju i da dokažu na parketu.

Odbojkašice Slavije su prethodnih dana odigrali još dvije prijateljske utakmice, ponovo bez kapitena Košarčeve, i u mečevima protiv Igmana i Novog Grada su poražene, ali trener Jovica Tošić je uglavnom zadovoljan viđenim.

Utakmica Slavija - Inova igra se u Slavijinoj dvorani sutra od 15,00.