XS
SM
MD
LG
24.09.2017 Administrator DC

Kul je odbojka

Festival odbojke za djecu „Cool Voley Novi Grad 2017“ održan je ovog vikenda u Novom gradu u organizaciji Odbojkaškog kluba „Smeč“, a uz podršku Odbojkaškog saveza BiH i Odbojkaškog saveza Republike Srspke.

Na ovom odbojkaškom druženju učestvovalo je 311 djevojčica iz 11 klubova, a svi su na kraju simbolično dobili zlatne medalje, kao poruku da su svi pobjednici.

Predsjednik odbojkaškog kluba Smeč Dejan Balgojević ističe da je cilj manifestacije popularizacija odbojke.

-Prije svega želim da se zahvalim svim klubovima i svim odbojkašicama koje su prihvatile poziv za učešće na ovom događaju. Takođe želim da kažđem da smo veliku podršku imali od Opštine Novi Grad  a naši partneri u  ovom projektu bili su odbojkaški savez Republike Srpske i Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine uz čiju smo podršku organizovali ovaj događaj. Ovo je rekordan broj učesnica, svake godine imamo povećanje i siguran sam da ćemo već naredne godine prevazići broj od 400 učesnika. Naš cilj je popularizacija i afirmacija odbojke u ovoj regiji, druženje, zabava i igra.

- Slika iz Novog grada otići će mnogo dalje i mogu da kažem da smo u stom smislu u potpunosti uspjeli – rekao je Blagojević.