XS
SM
MD
LG

Nastavljena Famosova dominacija u Republici Srpskoj

Džudisti Famosa nisu imali ozbiljniju konkurenciju na prvenstvu Republike Srpske za mlađe seniore(U23) koje je održano ovog vikenda u Gacku u organizaciji Džudo kluba Gacko.

Trinaestu godinu zaredom džudisti Famosa su najbolji u sveukupnom plasmanu, a okitili se sa ukupno sedam zlatnih medalja. Pet su osvojili u muškoj konkurenciji, od sedam težinskih kategorija, što govori o tome koliko su bili dominantni, a obje djevojke su takođe osvojile zlatne medalje.

Osim sedam šampiona Republike Srpske, Džudo klub Famos ima i jednog vicešampiona, te jednog bronzanog, ukupno devet osvajača medalja na prvenstvu Republike Srpske.

Šampioni Republike Srpske za mlađe seniore: Mila Petrović (-52 kg), Maja Bjelica (-57 kg), Lav Divljan (-60kg), Radoš Veselinović (-66kg), Vuk Elez (-81 kg), Nikola Mikavica (-90 kg), Igor Vračar (90+ kg).

Srebrenu medalju je osvojio Ognjen Kulina u kategoriji do 66 kilograma, a bronzanu medalju Vuk Divljan u istoj kategoriji, pa je Famos tako imao kompletan podijum u toj kategoriji muškaraca.